aimili 6Στις επικείμενες εκλογές, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016,  για την ανάδειξη του 14ου Διοικητικού Συμβουλίου δε θα λάβω μέρος  για τους παρακάτω λόγους:

α) Υπηρέτησα το σύλλογο για τέσσερις διετείς θητείες, από το Φεβρουάριο του 2008 ως σήμερα (Απρίλιος 2016) με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα με προέδρους τον κ. Δημήτρη Λαγιώτη, τον κ. Δημοσθένη Ταγάρα, τον κ. Δημήτριο Μπουκάλη και στην τέταρτη θητεία ως αντιπρόεδρος του συλλόγου.

β) Ο Σύλλογός μας όπως και κάθε σύλλογος από την εμπειρία που αποκόμισα χρειάζεται καινούργια πρόσωπα όχι κατ’ ανάγκη ηλικιακά νέα, ευχής έργον να είναι και ηλικιακά νέα.

γ)Προσωπικά φρονώ ότι αυτά που είχα να προσφέρω  και να γίνουν αποδεκτά από τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα πραγματοποίησα στις δύο πρώτες θητείες.

δ) Η παραμονή μου πέρα των δύο θητειών δε συνέβαλε στην ανανέωση  του συλλόγου με καινούργια πρόσωπα που θα έφερναν καινοτόμες ιδέες που θα οδηγούσαν ενδεχομένως στην ανέλιξη του συλλόγου.


ε)Από το 1979 ως  το 2014 στα δεκατρία Διοικητικά Συμβούλια, ενώ αν τηρούνταν οι προθεσμίες  της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών ανά διετία θα ήταν δεκαοκτώ (αρ.18) υπηρέτησαν το σύλλογο  πενήντα ένας (αρ. 51) Γρεβενιώτες. Οι συνολικά διατελέσαντες πρόεδροι, όλοι άρρενες, είναι ως τώρα επτά (αρ.7) εκ των οποίων οι έξι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.

στ)Η πέραν των δύο θητειών παραμονή του οποιουδήποτε μέλους στη Διοίκηση του Συλλόγου κατά την άποψή μου οδηγεί στην προσωποποίηση του συλλόγου και δεν οδηγεί στην αναβάθμισή του.  Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και σε κάθε Σωματείο, Δήμο, Βουλή. Συνταγματική θωράκιση των δύο θητειών υπάρχει μόνο στο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τι έκανα

α) Οργάνωση γραφείου, Φάκελοι, αλληλογραφία, αρχειοθέτηση εγγράφων, τήρηση υπηρεσιακών βιβλίων

β) Δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο Γρεβενών Κοζάνης σύνολο  εξήντα μία (αρ.61)

γ) Δημιουργία και δημοσίευση video με τις δραστηριότητες του συλλόγου συνολικά πενήντα εννέα (αρ. 60).

δ) Ιστοσελίδα του συλλόγου

ε) Βράβευση φοιτητών γρεβενιώτικης καταγωγής επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις  στους ετήσιους χορούς του συλλόγου, εννιά συνολικά από το 2008. Σύνολο βραβευθέντων 271 μαθητές.

Τι δεν έκανα

α) Δεν μπόρεσα να εκδώσω βιβλία για την τοπική ιστορία  Γρεβενών-Κοζάνης. β)Κυκλοφορία ετήσιου περιοδικού του συλλόγου.

Ευχαριστίες

Θέλω να ευχαριστήσω τους Γρεβενιώτες που  για τέσσερις θητείες επέλεξαν την παραμονή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Τους συνεργάτες μου στα τέσσερα Διοικητικά Συμβούλια συνολικά  δεκαέξι (αρ.16).

Τα έντυπα και  ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας που ασμένως δημοσίευαν όλα τα αποστελλόμενα κείμενα που αφορούσαν το σύλλογο.

Τελειώνοντας δηλώνω ότι θα είμαι κοντά στο σύλλογο, εύχομαι να έχει μια ανοδική πορεία και θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης όταν και όποτε μου ζητηθεί.

Στα δεκατρία Διοικητικά Συμβούλια από το 1979 μέχρι σήμερα έχουν υπηρετήσει το σύλλογο 51 άτομα.

Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.