myrsini

H Μίνα Αρναούτη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, άρχισε να θυμάται τις τρομακτικές στιγμές του τροχαίου με τον Παντελίδη Παντελίδη και την Φρόσω Κυριακού.

Η 30χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, βγήκε από την εντατική και βρίσκεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης στο «Ε» έξω από τον Ευαγγελισμό «Η Μυρσίνη βγήκε από την ΜΕΘ στις 29 του μήνα και τώρα είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Είναι καλύτερα τώρα και από πλευράς επικοινωνίας και σωματικά. Έχει πολλαπλά κατάγματα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων να είναι στο πόδι που θα γίνει επέμβαση, ενώ θα γίνουν άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.



Την έχει επηρεάσει το βίωμα του θανάτου, το έζησε και έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο της. Θέλει μόνο συγγενικά πρόσωπα δίπλα της. Έχει αρχίσει και θυμάται το περιστατικό, αλλά δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω κάτι. Δεν θα καταθέσει όμως ακόμη στην Αστυνομία, η ψυχολογική κατάσταση και η τραχειοστομία την εμποδίζουν. Πρέπει να είναι σίγουροι 100% οι γιατροί για να καταθέσει. Δεν έχει γίνει καμία επαφή με την ασφαλιστική όπως γράφεται. Τα νοσήλια της θα πληρωθούν με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων».

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.