ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ 41ΧΡΟΝΗ

astynomikos - αστυνομικοσ
Την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού μιας 41χρονης γυναίκας πέρσι τον Αύγουστο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου ενάμιση μήνα μετά από την επίθεση εναντίον της αλλά η αστυνομία δεν είχε προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Δράστης φέρεται ότι ήταν ένας 40χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του πανεπιστημιακού «κάμπους» της πόλης. Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου όμως στις 9 Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά της.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το έργο των οποίων δυσχέραινε το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό να εξεταστεί η 41 ετών γυναίκα, λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Στο σημείο του ΑΠΘ βρέθηκαν η τσάντα της με προσωπικά έγγραφα και 126 ναρκωτικά δισκία. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, εντοπίστηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, η αξιοποίηση των οποίων φαίνεται ότι οδήγησε στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη. Κατά την Αστυνομία, πρόκειται για 40χρονο σεσημασμένο για ναρκωτικά, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο ίδιος κρατείτο κατά το παρελθόν στη φυλακή, απ’ όπου όμως βγήκε υπό τον όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα σε τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, όρο τον οποίο φαίνεται ότι παραβίασε μετά την τέλεση του εγκλήματος.
Άγνωστο -πάντως- παραμένει το κίνητρο της πράξης, ενώ οι διωκτικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να σχετίζεται με ναρκωτικά

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.