dhmotiko 3o sxoleio 3Το απόγευμα της Τρίτης 22/3/2016 εξήντα μαθητές από όλες τις τάξεις του 3ου Δημοτικού σχολείου Γρεβενών, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους,

συμμετείχαν στο επετειακό πρόγραμμα, που ήταν αφιερωμένο στον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στην αίθουσα Ο.Χ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα».

dhmotiko 3o sxoleio 1
Στην αρχή μετά την εισαγωγή της εκπαιδευτικού κ. Αυγουστίνου Ευδοξίας, παρουσιάστηκε ένα τμήμα της σχολικής εορτής του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, το οποίο αφορούσε στη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της ελεὐθερης Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια. Στην κατάμεστη αίθουσα οι φιλοξενούμενοι μικροί μαθητές του 3ου Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να αναδείξουν τη δουλειά, που μήνες τώρα προετοίμαζαν στο σχολείο τους.
dhmotiko 3o sxoleio 2
Το διπλό μήνυμα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης του 1821, πέρασε στους παρευρισκόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εκδήλωση περιλάμβανε θεατρικά, ποιήματα, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

dhmotiko 3o sxoleio 4
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία των μαθητών του Δημοτικού -με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους- παρουσίασαν μέρος του αφιερώματός τους στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Γρεβενών. Έτσι, το σαλονάκι του γηροκομείου για λίγο μετατράπηκε σε εορταστική σκηνή και έδωσε χαρά στους ηλικιωμένους και ικανοποίηση σε γονείς και μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.