ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝΤην Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 ο Δήμαρχος Γρεβενών, κος Γεώργιος Δασταμάνης συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του Δήμου Γρεβενών, κα Παρασκευή Τόπη και την

Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών κα Φωτεινή Τζουβάρα, επισκέφθηκε το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών με αφορμή τα εγκαίνια χώρων για δράσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση και ενίσχυση των οικογενειακών και κοινωνικών δεσμών των κρατουμένων (παιδότοπο, e-επισκεπτήριο, αναγνωστήριο, αίθουσα τέχνης).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κο Νικόλαο Παρασκευόπουλο, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της τελετής και της ξενάγησης στους νεοσύστατους χώρους δράσεων, παρέλαβε αίτημα από τον Δήμαρχο Γρεβενών και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Γρεβενών, κο Δασταμάνη.

Το αίτημα αφορά στην άμεση επίλυση του χρόνιου ζητήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών από λογαριασμούς ύδρευσης προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Γρεβενών.

Στα θετικά της παραπάνω συνάντησης προσμετράται η προσωπική δέσμευση του Υπουργού για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.