bolΣτα Γρεβενα με τον τοπικό Γ.Σ. αγωνίστηκαν την Κυριακή οι γυναίκες βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για τους γηπεδούχους ενώ η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήθελε το παιχνίδι.

Ενώ ο αγώνας ήταν στο 2-1 σετ υπέρ των γηπεδούχων, η ομάδα της Αλεξάνδρειας είχε τρομερά παράπονα από την διαιτησία.

Η προπονήτρια του ΓΑΣ Μαρία Βασιλακάκη Περπερίδου πήρε την ομάδα και αποχώρησε από τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι γηπεδούχοι είχαν σοβαρά παράπονα από τους διαιτητές.

Το δελτίο τύπου του ΓΑΣ: Γιαυτό αποχωρήσαμε από τον αγώνα στα Γρεβενά
Η φετινή επιτυχημένη διαδρομή της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ σταμάτησε απότομα στον χθεσινό αγώνα με το Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του 4ου σετ η ομάδα μας αποχώρησε από το γήπεδο γνωρίζοντας ότι με αυτή την κίνηση θα μηδενίζονταν και θα τιμωρούνταν από την ΕΣΠΕΜ.

Η απόφαση της αποχώρησης της ομάδας απο τον αγώνα πάρθηκε έπειτα απο πολύ σκέψη και υπομονή και με γνώμονα την προστασία των αθλητριών καθώς απο τις λάθος αποφάσεις των διαιτητών ήταν έτοιμες για μεταξύ τους σύρραξη.

Οι διαιτητές του αγώνα σε καμία περίπτωση δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προκαλώντας παίκτες, προπονητές και φίλαθλο κοινό με τις λάθος αποφάσεις τους. Έπειτα απο έξι διακοπές στο παιχνίδι και συνεχείς λάθος αποφάσεις και σφυρίγματα, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε φαρσοκωμωδία η οποία σιγά σιγά έπαιρνε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μπροστά στον κίνδυνο επεισοδίων και επειδή το παιχνίδι εξελίσσονταν σε παρωδία και δυσφήμιση του αθλήματος, πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε απο τον αγώνα

Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα των Γρεβενών. Ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές Αντίθετα από φιλικά σωματεία που αγαπούν το βόλεϊ , κινδυνεύσαμε να διασυρθούμε λόγω κακοδιαιτησίας. Με 2-1 σετ υπέρ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα με 16-14 στην διάρκεια του 4ου σετ, κρίθηκε αναγκαία για τους παραπάνω λόγους η αποχώρηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ , καθώς και η υποβολή γραπτής ένστασης στην ομοσπονδία διαιτησίας για τους συγκεκριμένους διαιτητές Τέτοιες καταστάσεις μας θλίβουν αλλά και από την άλλη μας κάνουν πιο δυνατούς και μας πεισμώνουν για την συνέχεια της ομάδας .

Ο έφορος του τμήματος Μπογδάνος Λάμπρος και η προπονήτρια της ομάδος, Μαρία Βασιλακάκη Περπερίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.