ge 3

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις……. τριάντα ένας αθλητές (!!!!!!) της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών,

έκαναν πραγματική απόβαση στα Γιάννενα το Σάββατο 26 Μαρτίου στη συνάντηση στίβου «Δωδώνεια 2016» που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Σύλλογος «ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ» με 850 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών της Γ.Ε.Γρεβενών εδώ και πολλά χρόνια σε αθλητικούς αγώνες, δείγμα της σοβαρότατης και σε βάθος δουλειάς του προπονητικού team του Συλλόγου.

Οι νεαροί γρεβενιώτες αθλητές έκλεψαν την παράσταση και έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται με ευχαρίστηση για την πολυπληθή συμμετοχή αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες τους στη διοργάνωση αυτή.

Απολογισμός: έξι (6) μετάλλια και απίστευτες επιδόσεις όχι μόνο από τους καταξιωμένους πρωταθλητές, αλλά και από τους λιλιπούτειους αθλητές που δείχνει το εύρος της προσπάθειας του Σωματείου και τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για το μέλλον.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν τρία χρυσά:

  1. με τον παγκόσμιο Μϊλτο Τεντόγλου να δείχνει ότι και στο άλμα τριπλούν- στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά-, μπορεί να κάνει επιδόσεις πανελλήνιας εμβέλειας προσγειώνοντας και τα τρία άλματά του στα 15 μέτρα και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο των Ιωαννίνων,

    2)με τη Φαίδρα Κοιλανίτη που εντυπωσίασε στα 600 μέτρα με επίδοση 1’ 44’’ βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο στο ερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων και
    3)τον άλτη του ύψους Σωτήρη Ρίζο που με άλμα στα 1 και 40 βελτίωσε την προσωπική του επίδοση και έδειξε πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η νεαρή αθλήτρια Στέλλα Παπαστεργίου που στο άλμα σε μήκος της κατηγορίας Παγκορασίδων Β’ «πέταξε» στα 4,65 δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο της, αν και αγωνίστηκε απέναντι σε μεγαλύτερες της συναθλήτριες.
Τέλος τα δύο χάλκινα κατέκτησαν οι Ναταλία Δημάδη και Σταματία Λέτσιου ολοκληρώνοντας μια θριαμβευτική παρουσία για τη Γ.Ε.Γρεβενών που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές των αγώνων.

Εικόνες:

Γυμναστικη Ενωση Γρεβενων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.