δαστ σημανδρ
Για τα έργα της ΠΕ Γρεβενών που απεντάσσονται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ύψους 24,5 εκατ. €, μίλησαν την Παρασκευή (18-3) στα ΜΜΕ,  ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος και ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι η ευθύνη δεν ανήκει στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, και ανέφερε όλες τις ενέργειες που έγιναν από την πλευρά της Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε ο Δήμος να μπορέσει να ολοκληρώσει κάποιες μελέτες για να προωθηθεί το έργο: Τμήμα του Δρόμου Γρεβενά – Βασιλίτσα «ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ –ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ».

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, αναφερόμενος στα έργα που δεν εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, έριξε τις ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως αντί κάποια χρήματα να πάνε στις πληρωμές των μελετητών, αυτά διατέθηκαν: “σε δημοσιογράφους, και αλλού και όχι στους μελετητές” … Διευκρίνισε πάντως ότι ο υπογράφων εξαιρείται…


Ο Αντιπεριφερειάρχης μιλά για τον οικισμό στα Πατώματα και ο Δήμαρχος Γρεβενών μιλά για το νέο Leader:


Για το Leader αναφέρεται και ο Βαγγέλης Σημανδράκος:

Ο Γιώργος Δασταμανής μιλά για την πρόταση του Δήμου για το έργο: “αλλαγή εξωτερικών αγωγών ύδρευσης” ύψους 9.300.000 €, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε έργα αναβάθμισης των σχολείων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.