lampsi-8-708

Η εκπομπή Flashback στον ΑΝΤ1 αποτελεί ουσιαστικά ένα…. flashback στις καλύτερες στιγμές του καναλιού του Αμαρουσίου, με αφιερώματα στις σειρές που έμειναν στην Ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στη θρυλική «Λάμψη».

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τη σειρά ήταν και ο Γιώργος Χριστοδούλου ο οποίος αποκάλυψε το πως έχασε το ρόλο του Αλέξη Δράκου μέσα από τα χέρια του και τελικά έκανε τον οδηγό της οικογένειας Δράκου που αρχικά δεν είχε λόγια…

«Αρχίζει ο Νίκος Φώσκολος να μου διηγείται για τη Λάμψη. Εγώ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Φεύγοντας από εκεί, μου υποσχέθηκε ότι εγώ θα παίξω το ρόλο του Σπυρόπουλου. Δεν περνούν μια δυο εβδομάδες και με παίρνει στο τηλέφωνο και μου λέει Γιώργο έλα στην Ηλιούπολη. Μου λέει κοίταξε, δεν θια μπορέσεις να κάνεις το ρόλο του Σπυρόπουλου και αποφάσισα να κάνεις το ρόλο του σκηνοθέτη που τον έκανε ο Κώστας Δίγκας. Περνάνε δυο εβδομάδες, τρεις, και με ξαναπαίρνει τηλέφωνο. Λέει ”δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα, δεν μπορείς να κάνεις το ρόλο του Δίγκα, δεν έχεις ρόλο και θα κάνεις τον σοφέρ που δεν μιλάει”. Έβγαλε κάποια στιγμή να έχω ερωτική σχέση με την Τατιάνα Δράκου (Τάνια Καψάλη), αλλά μέχρι εκεί. Αυτό ήταν ένα μαρτύριο το οποίο πέρασα και το οποίο δεν το ξέρει κανένας. Να τρέχω συνέχεια στην Ηλιούπολη και να ακυρώνει τους ρόλους τον έναν πίσω από τον άλλον. Βέβαια πάντοτε μου έλεγε ότι υπήρχε κάποια αιτία συγκεκριμένη. Και οι δύο οι περιπτώσεις ήταν από γυναίκες» λέει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Στη συνέντευξη της Έφης Πίκουλα βλέπουμε την επιρροή που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Νίκο Φώσκολο και πως ουσιαστικά εκείνος επέλεξε το καστ που του είχε προτείνει εκείνη. «Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, στο σπίτι μας ένα βράδυ, ο Νίκος Φώσκολος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοίμασαν την ομάδα της Λάμψης. Η Αλίκη του έλεγε ορισμένα πράγματα, ο Νίκος την δεχόταν πάρα πολύ και την θαύμαζε και του είπε κάποια ονόματα που πρέπει να παίξουν στη Λάμψη και ο Φώσκολος αυτό το υλοποίησε. Του είπε για την Κάτια Δανδουλάκη, τον Χρήστο Πολίτη, τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Ελένη Κούρκουλα» αφηγείται η Έφη Πίκουλα.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.