(Με χρονολογική σειρά)
prvteas πρωτεασ 15-16 (14-3-15) 36Ο Δήμαρχος Γρεβενών συγχαίρει την εφηβική ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών για την νίκη της στον τελικό του πρωταθλήματος εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ 2015-2016.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους νεαρούς μας πρωταθλητές, τον προπονητή της ομάδας κ.Γιάννη Χασιώτη, τη διοίκηση και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό αυτής της ομάδας.
Καλή συνέχεια στο έργο τους , με δύναμη , υγεία και με νέες επιτυχίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών,
συγχαίρει την εφηβική ομάδα Μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2015-2016.
Είμαστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διοίκηση , προπονητές και αθλητές και εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Σελίδες τιμής και υπερηφάνειας γράφτηκαν χθες με την νίκη του εφηβικού τμήματος του Πρωτέα Γρεβενών στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Για τρίτη φορά κυπελλούχος, η μπασκετική μας ομάδα συνέχισε την ανοδική πορεία των προηγούμενων ετών, καταστώντας την ημέρα αυτή ως ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα ανέδειξε τον προπονητικό ζήλο και αθλητικό πνεύμα των νέων γρεβενιωτών!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς μας παίκτες, οι οποίοι διαπνεόμενοι από τα ιδεώδη του υγιούς συναγωνισμού χάρισαν στους φιλάθλους συμπατριώτες μας μια σπουδαια νίκη.

Ακόμη, οφείλουμε να εξάρουμε την δυναμική Διοίκηση του Συλογου, το μεράκι των προπονητών και φυσικά το κοινό που έμπρακτα στήριξε την επιτυχία της ομάδα με εμψυχωτικό λόγο!

Εύχομαι από καρδιάς η επιτυχής αυτή πορεία να συνεχιστεί πάντοτε με γνώμονα το “Εύ αγωνίζεσθαι”.

Τιμολέων Κοψαχείλης


Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών για την νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2015-2016.
Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές, στους γονείς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν τους αθλητές μας, οι οποίοι κάνουν τον Νομό μας υπερήφανο με τις επιδόσεις τους.
Καλή συνέχεια στην αγωνιστική σας πορεία με πολλές πρωτιές και επιτυχίες.

Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.