Παρά την ασταμάτητη τριήμερη βροχή, οι εκδηλώσεις του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών έγιναν κανονικά..
dhmos 1

Τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και παρευρέθηκαν σε όλες τις δράσεις άλλοτε ενεργά (εργαστήριο μάσκας, χορευτική εκδήλωση και συναυλία) και άλλοτε ως θεατές (αποκριάτικα δρώμενα, φανός, κούλουμα).

Στο πέρας και αυτής της διοργάνωσης ο Δήμος Γρεβενών οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και τις συλλογικότητες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και πιο συγκεκριμένα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών, το Εθνικό Πάρκο Βορείας Πίνδου, την καλλιτεχνική ομάδα “Δημιουργώ”, τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας και τους Μανιταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας, τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου Γρεβενών, τους μαθητές των Λυκείων της πόλης, τους συλλόγους και τα χορευτικά συγκροτήματα, Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Αιμιλιανός”, Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Πίνδος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπουρειού “Γόργιανη”, χορευτική ομάδα Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτού, Σύλλογος Ποντίων & Μικρασιατών Γρεβενών, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου) και και τις μαγείρισσες της Μαθητικής Εστίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε και:

Γρεβενά -Απόκριες 2016: «Πατήματα παραδοσιακά» (video)

Γρεβενά -Απόκριες 2016: «Πατήματα παραδοσιακά» (εικόνες)

Γρεβενά: «Μανιταρογιορτή» και «Γάμος» 2016 (εικόνες + video)


Εικόνες από τον Δήμο Γρεβενών και τον Στέργιο Πουρνάρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.