pame 10Στις εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γρεβενών οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βγήκαν ενισχυμένες καταλαμβάνοντας μια επιπλέον έδρα (3 από 2).

Στις 8 Μάρτη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γρεβενών. Και ω! του θαύματος αυτοί που σε ανακοίνωσή τους έγραφαν:

«Είναι λοιπόν σημαντικό συνάδελφοι να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε μικροπολιτικές σκοπιμότητες κομμάτων μέσα στην διοίκηση του εργατικού κέντρου . Και αν θέλουμε , όπως και εσείς υποστηρίζετε το δίκαιο των εργαζομένων του Νομού , να παραμερίσουμε τις πολιτικές σκοπιμότητες που θέλετε να εξυπηρετήσετε και να αφήσετε το εργατικό κίνημα ακομμάτιστο να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.»

αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε θέση στο προεδρείο, στη δύναμη που εκπροσωπεί στο ΔΣ το 40% των αντιπροσώπων στο συνέδριο του Ε.Κ. και κατέχει 3 από τις 7 έδρες.

Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο τους αφήνουμε να ζεσταίνουν τις καρέκλες για πέμπτη θητεία όπως επαίρονται και την επόμενη φορά να οργανώσουν απεργιακή συγκέντρωση στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου αντί για την αίθουσα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Ν. Γρεβενών σε αγωνιστική ετοιμότητα, να προετοιμάσουν από τα κάτω τη 48ωρη απεργία μόλις κατατεθεί το ασφαλιστικό, κόντρα στην κυβέρνηση και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις.

Ευχόμαστε καλό καρναβάλι και καλή σαρακοστή.

10 Μαρτίου 2016


Γραμματεία Γρεβενών του ΠΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.