geneva708

Ξεκίνησε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του είδους στον κόσμο και σίγουρα η πιο σπουδαία επί ευρωπαϊκού εδάφους.


Το περίφημο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, άνοιξε τις πόρτες του για τους θιασώτες της αυτοκίνησης, περιλαμβάνοντας στα εκθέματα της πολλά νέα μοντέλα, με κάποια από αυτά πραγματικά να εντυπωσιάζουν τους πρώτους επισκέπτες.


Μεταξύ αυτών η νέα Bugatti Chiron, η νέα βελτιωμένη Bentley Mulssane, η σπορ Porsche 911 R, η νέα ναυαρχίδα της BMW 760i, η «υπερηχητική» Lamborghini Centenario, η McLaren 570 GT, η Aston Martin DB11, η τετραθέσια  Ferrari GTC4Lusso, η SUV εκδοχή από την Maserati Levante, καθώς και τα πιο «ταπεινά» Audi Q2, Volvo V90 και η αναβίωση του Fiat Tipo.




Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα διαρκέσει από σήμερα 3 Μαρτίου έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου, ενώ εκτός από τα υπέροχα νέα μοντέλα, την παράσταση όπως πάντα κλέβουν και οι αιθέριες υπάρξεις που τα παρουσιάζουν.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.