kozan 1
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της

Κοσμοκίνησης,  πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” το Σάββατο της μικρής αποκριάς 5-03-2016 .

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ορχήστρα του Μάκη Σεβίλογλου και με παραδοσιακή ορχήστρα. Στο κλαρίνο ο Μιχάλης Παναγούλας και στο τραγούδι ο Ντάγκαλας Χρήστος .

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2015,Γρεβενιώτικης καταγωγής και μένουν στην Κοζάνη.
kozan 8

kozan 7

kozan 6

kozan 5

kozan 4

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Γρεβενών κ. Σημανδράκος Βαγγέλης και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης.
kozan 2
kozan 3

Επίσης μας τίμησαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, Μακεδνοί, Βοιωτών Κοζάνης, Μεταξά και φίλοι της παράδοσης.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς της αφίσας μας για την ηθική και υλική βοήθεια που μας πρόσφεραν και είναι οι κάτωθι: 1) Celestino 2) ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥΧΙΑ 3) Αμορίνο 4) Pitenis COURMET FOOD 5) Ζήσης Βαρτζώκας 6) ermionio 7) ΛΙΑΚΟΣ Κ.ΗΛΙΑΣ 8) Ηλεκτρονικά ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9) ΜΑΧΧ ΜΟΤΟΡS 10) Θεόφιλος ταβέρνα 11) ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ 12) THE MIND BAR 13) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Γραφεία Τελετών 14) ALUSUNKO 15) ο γλυκός Βασίλης 16) ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ Πρατήριο υγρών καυσίμων 17) Zoomserie 18) ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Ανακύκλωση αυτοκινήτων 19) Χαϊτίδης Χρήστος, είδη επιπλοποιΐας 20) today’s Βερμίου 21) Bo CAFÉ 22) ELITE 23) τζίτζικας & μέρμηγκας 24) ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ 25) Φλου CAFÉ 26) ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Ανταλλακτικά αυτοκινήτων 27) Ιωαννίδης α.ε 28) alfa 1o χιλ.Κοζάνης Αργίλου 29) DISEGNIO (MEN’S FASHION Μακεδονομάχων 30) ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΛΙΑΒΕΡΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ 31) Εστιατόριο Ο Μάγειρας Βογατσικού 3 32) DREAMS.

Επίσης ευχαριστούμε τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης και Γρεβενών, για τα δώρα που πρόσφεραν στον σύλλογο για την λαχειοφόρο αγορά (258) τον αριθμό.

Με τον αριθμό της κάρτας εισόδου έγινε κλήρωση και ο τυχερός αριθμός ήταν το 268,το δώρο που κέρδισε ήταν 4 ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη προσφορά του τουριστικού Γραφείου ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ TRAVEL Γρεβενά και τον ευχαριστούμε.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δημήτριος Μπουκάλης Αθανάσιος Λότσιος

Star-fm.gr: Δείτε και εδώ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.