merntroxΟ 84χρονος αυστραλο-αμερικανός μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ παντρεύτηκε την 59χρονη Τζέρι Χολ, πρώην μανεκέν, μετά από 5 μήνες σχέσης!

Ο γάμος ετελέσθη στο Σπένσερ Χάουζ, το οποίο περιγράφεται στην ιστοσελίδα του ως «μία από τις πολυτελέστερες κατοικίες που έχουν ποτέ κατασκευαστεί» στο Λονδίνο.

Το 2013 ο Ρούπερτ Μέρντοκ χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ, με την οποία είχε αποκτήσει τα δύο μικρότερα από τα έξι παιδιά του.

Η Τζέρι Χολ έζησε επί 23 συναπτά έτη στο πλευρό του τραγουδιστή των Rolling Stones, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά. Ο ανεπίσημος γάμος, που είχαν κάνει στο Μπαλί της Ινδονησίας, κηρύχθηκε άκυρος όταν χώρισαν το 1999.

 

Η νύφη φορούσε λευκή καμπαρντίνα και ίσια παπούτσια, σύμφωνα με το PA.

Ο μεγιστάνας Μέρντοχ δεν αποθαρρύνεται ούτε από τα χρόνια που περνούν ούτε από τους κινδύνους που ενέχει να είσαι σύζυγος μας κατά πολύ μικρότερο καλλονής.

Ο γάμος του με την Τζέρι Χόλ έρχεται λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει στη Βρετανία νέο βιβλίο με πιπεράτες λεπτομέρειες για το πως ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ τπυ ξελόγιασε την πρώην σύζυγο Γουέντι Ντενγκ.


tovima, thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.