Στον Κινηματογράφο Γρεβενών
tainia forest
Δείτε τις επόμενες μέρες:

ΖΩΟΥΠΟΛΗ (ΜΕΤΑΓΛ.) - DOLBY ATMOSΖΩΟΥΠΟΛΗ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ZOOTROPOLIS

Σκηνοθεσία: ΜΠΑΪΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
Σενάριο: ΤΖΑΡΕΝΤ ΜΠΟΥΣ & ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΚΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: HΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.
TRIVIA
Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!
Δείτε το trailer:


ΤΟ ΔΑΣΟΣ
THE FOREST

ΤΟ ΔΑΣΟΣΣκηνοθεσία: ΤΣΕΪΣΟΝ ΖΑΝΤΑ
Σενάριο: ΣΑΡΑ ΚΟΡΝΓΟΥΕΛ, ΝΙΚ ΑΝΤΟΣΚΑ & ΜΠΕΝ ΚΕΤΑΪ
Ηθοποιοί: ΓΙΟΥΚΙΓΙΟΣΙ ΟΖΑΟΥΑ, ΝΑΤΑΛΙ ΝΤΟΡΜΕΡ, ΤΕΪΛΟΡ ΚΙΝΙ, ΕΟΙΝ ΜΑΚΕΝ
Διάρκεια: 94 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ταινία “The Forest” είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία. Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Σάρα (Νάταλι Ντόρμερ των “Game of Thrones” και “The Hunger Games”) αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να “παραμείνει στο μονοπάτι”, η Σάρα θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της – για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος.
TRIVIA
Στην παραγωγή της ταινίας συναντούμε τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφο των «Batman Begins», «Man of Steel» αλλά και του επερχόμενου «Superman v Batman: Dawn of Justice».

Μέρες και ώρες προβολής:

tain

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.