Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών στην συνεδρίαση …… στις 19-2-2016 αποφάσισε ομόφωνα να

διεξαχθουν οι εκλογές τις Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου στις 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. , εντος των προβλεπόμενων ημερομηνιών που προβλέπει ο νόμος. Παρών ήταν και οι δυο συνάδελφοι και μέλη του Δ/Σ κ. Κλεισιάρης & κ. Παύλου. Συμφώνησαν όπως και όλοι οι συνάδελφοι ομόφωνα να γίνουν οι εκλογές την συγκεκριμένη μέρα και όπως είθισται πάντα πριν την διενέργεια των εκλογών να γίνει και το τελευταίο Δ/Σ του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου.


Τι είναι αυτό άραγε που οδήγησε τους δυο συναδέλφους να προβούν σε τέτοια ανακοίνωση δήθεν για τον έλεγχο και την νομιμότητα των αντιπροσώπων; Γιατί δεν το ζήτησαν , όπως άλλωστε θα μπορούσαν την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση; Τι είδους εντυπώσεις θέλουν άραγε να δημιουργήσουν με την ανακοίνωση τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Δεν γνωρίζουν ή μάλλον το γνωρίζουν ότι οι εκλογές των πρωτοβάθμιων σωματείων διενεργούνται παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Αμφισβητεί κανείς την εγκυρότητα και την εποπτεία του δικαστικού αντιπροσώπου αλλά και της εφορευτικής επιτροπής; Αν ναι τότε ο έχων έννομο συμφέρων μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι που όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους ενδιαφέρονται για τους εργαζομένους του νομού μας που πλήττονται εδώ και 5 χρόνια από τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων να μας πουν τι είδους πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετούν οι ίδιοι. Γιατί ξεχνάνε συνεχώς ότι είναι μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και θυμούνται μόνο να εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένου κόμματος.

Είναι λοιπόν σημαντικό συνάδελφοι να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε μικροπολιτικές σκοπιμότητες κομμάτων μέσα στην διοίκηση του εργατικού κέντρου . Και αν θέλουμε , όπως και εσείς υποστηρίζετε το δίκαιο των εργαζομένων του Νομού , να παραμερίσουμε τις πολιτικές σκοπιμότητες που θέλετε να εξυπηρετήσετε και να αφήσετε το εργατικό κίνημα ακομμάτιστο να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.

Με λύπη λοιπόν διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση στα μέσα από τους συναδέλφους . Κανείς δεν αρνήθηκε ποτέ να γίνει ο οποιοσδήποτε έλεγχος στο εργατικό κέντρο σε ότι έχει σχέση είτε με τα οικονομικά είτε με τα νομιμοποιητικά έγγραφα των πρωτοβάθμιων σωματείων και με την νομιμότητα των αντιπροσώπων που εκπροσωπούν τα σωματεία στο εργατικό κέντρο.

Για την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.