Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Χρυσή Αυγή Γρεβενών για τις παράνομες αφισοκολλήσεις σε δημόσιους χώρους των Γρεβενών..

26 Φεβρουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Η εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΧΑ Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε άλλον χώρο…
xrysh aygh grebena

Σύμφωνα με το άρθρο Ν.2946/8-10-2001 η Χρυσή Αυγή Γρεβενών, θα

προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τις παράνομες και συκοφαντικές αφισοκολλήσεις που γίνονται από τα γνωστά-άγνωστα στοιχεία της πόλης, επίσης και από γνωστό χώρο εστίασης-αναψυχής με σκοπό την φίμωση του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης καταργώντας κάθε ίχνος δημοκρατίας, εν’όψει τις εκδήλωσης για την ετήσια κοπή της πίτας του κόμματος ..

Η Χρυσή Αυγή Γρεβενών ζητεί από τους εμπλεκομένους σε αυτήν την παράνομη αφισοκόλληση να αποσύρουν το παράνομο υλικό από τους δημόσιους χώρους μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής 26/2/2016 , αλλιώς θα προβούν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες….

ΥΓ… Η δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου δεν μπορούν να φιμωθούν από κανέναν.. Η εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΧΑ Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε άλλον χώρο στην προσπάθειά της να μην διχάσει τους πολίτες των Γρεβενών..

Τ.Ο Γρεβενών
Υπεύθυνος Χρυσής Αυγής Γρεβενών
Δημήτριος Τασούλας
Τηλ επικοινωνίας: 6972 468 302


This entry was posted on Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2016 at 13:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply