omorfia-apo-ti-fusiΗ λύση για όμορφο δέρμα, μαλλιά και σώμα δεν βρίσκεται πάντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ, αλλά έρχεται στην πιο αγνή της μορφή κατευθείαν από τη φύση!

Ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι είναι το ιδανικό ρόφημα για να ξεκινήσουμε τη μέρα. Η συστηματική του χρήση θα μας χαρίσει λαμπερό δέρμα, λόγω της αποτοξίνωσης που προκαλεί η λήψη του ροφήματος, σε μόλις λίγες ημέρες.
Χοντρές φλούδες από αγγούρι η πατάτα κάτω από τα μάτια για λίγη ώρα και οι μαύροι κύκλοι είναι παρελθόν.
Για το πρήξιμο και τις σακούλες. Τυλίγουμε δυο παγάκια σε μαλακή πετσέτα και ακουμπάμε στην περιοχή κάτω από τα μάτια μας για όσο περισσότερο μπορούμε.

Μερικές σταγόνες βούτυρο ή ελαιόλαδο είναι η τέλεια λύση για τα σκασμένα χείλη.
Σπυράκι πριν το μεγάλο ραντεβού; Λίγες σταγόνες λεμόνι σε ένα βαμβάκι και μετά από δέκα λεπτά θα δούμε τον ανεπιθύμητο επισκέπτη να έχει ήδη ατονήσει.
Μάσκα μαλλιών με μαγιονέζα; Κ’ όμως! Απλώστε την στα μαλλιά σας, αφήστε την για δέκα λεπτά, ξεπλύνετε με άφθονο και λουστείτε κανονικά και βεβαιωθείτε για τη θαυματουργή δράση της μαγιονέζας στα μαλλιά.
Αν τα μαλλιά σας είναι ατίθασα και οι τούφες πετάνε κατά…βούληση, στίψτε λίγες σταγόνες λεμόνι, και το κράτημα θα κρατήσει για ώρες, αρκεί βέβαια να μην χτενιστείτε.
Για λείο δέρμα στο σώμα, κάντε μασάζ με φλούδα από λεμόνι αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή. Το λεμόνι βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.



Η χρησιμότητα του λεμονιού είναι τεράστια! Αν έχετε έντονη λιπαρότητα στο δέρμα, βάλτε λίγες σταγόνες λεμόνι σε ένα βαμβάκι και περάστε το δέρμα σας απαλά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Η λιπαρότητα θα απομακρυνθεί και το δέρμα θα αξιοποιήσει τις αντισηπτικές ιδιότητες του πολύτιμου καρπού.
Λίφτινγκ προσώπου άκρως φυσικό: χτυπήστε ένα ασπράδι σε πολύ σφιχτή μαρέγκα και απλώστε την στο δέρμα σας. Αφήστε την για ένα τέταρτο της ώρας και ξεβγάλτε με τρεχούμενο, χλιαρό νερό. Η διαφορά θα είναι άμεση.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.