139491267_1453198122Αναμέσα στις ακριβότερες σουίτες παγκοσμίως και μια ελληνική.

Όταν το budget δεν είναι… θέμα, τότε η επιλογή διαμονής σε μία από τις πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο, παραμένει πάντα η καλύτερη πρόταση. Για όλους εμάς σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι πραγματικότητα. Το δικαίωμα στο όνειρο, ωστόσο, δεν μας το έχει πάρει κανείς. Γι΄αυτό και απολαμβάνουμε το οφθαλμόλουτρο στη χλιδή και την πολυτέλεια, παρατηρώντας τις φωτογραφίες των 6 πιο ακριβών σουιτών στον κόσμο. Ανάμεσά τους, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται και μία ελληνική!

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη 

Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Γενεύη

Το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στην λίστα μας (πιθανότατα και σε ολόκληρο τον κόσμο), είναι η Βασιλική Penthouse Suite στο ξενοδοχείο President Wilson στη Γενεύη. Το κόστος της; Περισσότερα από €69.608/ διανυκτέρευση! Τα χαρακτηριστικά και εκκεντρικά της σημεία: μια βεράντα 17.000 τ.μ. με θέα στις Άλπεις βουνό και τη λίμνη της Γενεύης, τα 12 μαρμάρινα μπάνια με τα πολυτελή Hermes amenities και το αλεξίσφαιρο γυαλί στις τζαμαρίες της!

Μάθε περισσότερα για το President Wilson Hotel 

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, Νέα Υόρκη

H 400 τ.μ. Ty Warner Penthouse του Four Seasons, είναι η ψηλότερη σουίτα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη (βρίσκεται 213 μ. πάνω από το Μανχάταν) και είναι σχεδιασμένη από τους I.M Pei και Peter Marino, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας και στυλ. Βενετσιάνικο βελούδο, ιαπωνέζικο μετάξι, Κινέζικος όνυχας είναι κάποια από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της, δικαιολογώντας κατά κάποιο τρόπο την εξωφρενική τιμή της! Για να την κλείσει κάποιος θα χρειαστεί να ξοδέψει €48.600 για ένα μόλις βράδυ! Στα συν η 360° θέα από τις ψηλές γυάλινες τζαμαρίες της και οι 24ωρες υπηρεσίες σοφέρ, προσωπικού μπάτλερ και μασέρ!

Ενημερώσου για το Four Seasons στη Νέα Υόρκη

Hilltop Villa, Laucala Island, Νησιά Φίτζι

Χαρακτηρισμένη ως resort μέσα σε resort η Hilltop Villa είναι σκαρφαλωμένη στην κορυφή των καταπράσινων λόφων του Laucala Island, του ιδιωτικού νησιού- καταφυγίου μέσα στο δραματικό, τροπικό τοπίο των νησιών Φίτζι. Περιβαλλόμενη από τα τιρκουάζ, παραδεισένια νερά του Ειρηνικού, διαθέτει εκπληκτική, πανοραμική θέα από την ιδιωτική πισίνα, εντυπωσιακό σχεδιασμό και καταπράσινους, όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Όποιος διαθέτει €44.800/ διανυκτέρευση μπορεί να επωφεληθεί prive υπηρεσιών όπως ιδιωτικός σοφέρ και μάγειρας καθώς και εξερεύνηση των παραλιών με την πάλλευκη αμμουδιά του νησιού με τα άλογα του resort.

Μάθε για τη φιλοσοφία του Laucala Island

The Palace, Jumeirah Bodrum Palace, Μπόντρουμ

Με ονομασία που συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία της, η 2.000 τ.μ. τριώροφη σουίτα The Palace στο Jumeirah Bodrum Palace, ξεχωρίζει για την χλιδή και την άκρατη πολυτέλεια για την οποία και διακρίνεται. Τι να περιμένει όποιος μπορεί να διαθέσει περίπου €38.000 για ένα βράδυ; Χρυσά αγάλματα- λιοντάρια στην πισίνα, ιδιωτικό παραδοσιακό χαμάμ, ιδιωτική προβλήτα, περισσότερα μπάνια (μαρμάρινα) απ’ ό,τι δωμάτια, ιδιωτική εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Jumeirah Bodrum Palace

Penthouse Suite, Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Κάννες

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών τα φλας πέφτουν πάνω του! Η Penthouse Suite του Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez μετρά 300 τ.μ., βρίσκεται στον έβδομο όροφό του, διαθέτει ιδιωτικό τζακούζι, δύο υπνοδωμάτια και σαλόνι, τραπεζαρία και δύο μαρμάρινα μπάνια. Highlight η 270 τ.μ. ταράτσα με εκπληκτική θέα στην Boulevard de la Croisette, τον κόλπο των Καννών και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Οι υπηρεσίες του μπάτλερ χρεώνονται εξτρά. Η σουίτα χρεώνεται στα €36.000/βραδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez

Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Αθήνα



Το Grand Resort Lagonissi αποτελεί έναν παραθαλάσσιο παράδεισο 5* σε μία κατάφυτη χερσόνησο 290 στρεμμάτων στο Λαγονήσι, ανατρέπει τα καθιερωμένα στη διαμονή και προσφέρει, δίχως υπερβολή, μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Η απομονωμένη Royal Villa αντιπροσωπεύει 100% την φιλοσοφία του resort και περιλαμβάνει προσωπική θερμαινόμενη πισίνα, δύο υπνοδωμάτια το καθένα με τζάκι και μαρμάρινο μπάνιο καθώς και ιδιωτικό μπάτλερ και μασέρ. Η τιμή της; Περίπου €32.000/ διανυκτέρευση.

 

greekguide

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.