ditiki_makedonia_vraveuseisΤο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς, η εκδήλωση αναγνώρισης και βράβευσης συντελεστών, αθλητών-τριών, προπονητών και φορέων, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές από την Καστοριά και όλη τη Δυτική Μακεδονία που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, εθελοντές από διάφορους συλλόγους της Καστοριάς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς στο Run Greece Καστοριάς, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, φίλαθλοι.

Kαλεσμένοι της εκδήλωσης ;ήταν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και η πρώην πρωταθλήτρια του μήκους και πρώην γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου.

Μετά τις βραβεύσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής και ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος τίμησαν τον Βασίλη Σεβαστή, για την πολυετή προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό αλλά και για τη βοήθεια και υποστήριξή του στον αθλητισμό της Καστοριάς. Ο κ. Σεβαστής, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους τοπικούς άρχοντες της Καστοριάς για την αμέριστη στήριξή τους σε όλους τους αγώνες του κλασσικού αθλητισμού , ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την αγάπη του για την Καστοριά.

segas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.