IMG_20160213_201623
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωσή μας φέτος τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δαβίδ, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος κ. Δασταμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πασχαγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τριγώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας, ο Σύμβουλος της Κοινότητας κ. Δροβατζήκας και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

AMYGD 2Μετά την εκδήλωση ακολούθησε γλέντι με τοπικούς καλλιτέχνες. Έπαιξαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι: Χρήστος Δ. Λιάκας (κλαρίνο), Κων/νος Β. Στεριόπουλος (ντέφι-τραγούδι), Ανδρέας Ζεμπίλης (μπουζούκι), Βασίλειος Κ. Κιούρκας (μπουζούκι-τραγούδι), Δροβατζήκας Βαγγέλης (ντέφι-τραγούδι), Κων/νος Κιούρκας (τραγούδι). Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

AMYGD 1
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τρία φλουριά τα κέρδισαν οι: Χρυσούλα Γκίλια, Χρήστος Δ. Λιάκας και Ευδοξία Δ. Κιούρκα και κέρδισαν τα τρία δώρα των χορηγών μας: Νίκος Βάιος – Χρυσοχοείο, Ελληνική Διατροφή – Σούπερ Μάρκετ και Βιβλιοκίνηση – Παιχνιδούπολη τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες : http://www.e-amigdalies.gr/2016.htm

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αργύριος Καραλιόλιος Νικόλαος Δεινόπαπας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.