komm

Με τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες επέστρεψαν από την Ιταλία τα 2 τμήματα α)Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και β) Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus+  για 15 μέρες από τις 10-1-2016 έως 25-1-2016 σε ειδικές τεχνικές αναφορικά με τα «χτενίσματα και μακιγιάζ νύφης».

Συγκεκριμένα τα τμήματα εκπαιδεύτηκαν για 10 μέρες από 10 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου στην πόλη Ascoli Piceno όπου το τμήμα κομμωτικής εκπαιδεύτηκε στο στούντιο κομμωτικής “Ceccarelli Luciano” και το τμήμα αισθητικής στην σχολή αισθητικής “L’ACROPOLIS” καθώς και στο ινστιτούτο αισθητικής “NEW MODE”. Τις επόμενες 5 μέρες τα τμήματα επισκέφτηκαν την Ρώμη όπου συνέχισαν την εκπαίδευση τους σε μία από τις καλύτερες σχολές την “FASHION LOOK ACADEMY”.

Όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής, διαβίωσης και εκπαίδευσης των σπουδαστών καλύφτηκαν δια του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μέσω του προγράμματος Erasmus+. Η υποβληθείσα μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη του προγράμματος έγινε από τον διευθυντή του ΙΕΚ Γρεβενών Τσιουμπέρη Στέργιο.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Γρεβενών iek-greven.gre.    και στο facebook  el-gr.facebook.com/ΙΕΚ-Γρεβενων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.