twitter-708_1

Το Twitter είναι έτοιμο να «ταρακουνήσει» τα timelines των χρηστών του, αναδιατάσσοντας τα, έτσι ώστε να μην υπάρχει χρονική σειρά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο design του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το BuzzFeed News. Το Twitter θα σταματήσει να εμφανίζει τα τιτιβίσματα βάσει της ώρας, αλλά θα τα ταξινομεί βάσει της συνάφειας ή της σημασίας.

Η κίνηση αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά από αλλαγές που έγιναν από τον νέο CEO Τζακ Ντόρσει. Οι περισσότερες από αυτές φέρνουν το Twitter πιο κοντά στη γραμμή του Facebook, όπως τα favouriting tweets.



Η εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζεται στο να θέσει εκτός της χρονολογική σειρά. Το 2014, ο επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας, είπε ότι η χρονολογική σειρά στα tweets «δεν είναι η πιο σχετική εμπειρία του χρήστη».

Ορισμένες πτυχές της μη χρονολογικής προσέγγισης ήδη εμφανίζονται. Εάν οι χρήστες δεν έχουν εισέλθει στο δίκτυο για κάποιο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, η ροή εμφανίζει τμήμα των tweets που έχουν αναρτηθεί στο μεσοδιάστημα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.