leoforeioΛεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Κοζάνης – Λάρισας, στο ύψος του Σαρανταπόρου.


Χωρίς ευτυχώς, να κινδυνεύσουν οι επιβάτες του. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1.30 μετά το μεσημέρι, ενώ η φωτιά ξέσπασε στη μηχανή του λεωφορείου, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτελούσε δρομολόγιο από τα Τίρανα προς την Αθήνα, μεταφέροντες οικονομικούς μετανάστες από την Αλβανία.

Η φωτιά επεκτάθηκε στο εσωτερικό του λεωφορείου, με τους επιβάτες να βγαίνουν εγκαίρως από το φλεγόμενο όχημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και έντεκα πυροσβέστες, οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Τα ακριβή αίτια της φωτιάς ερευνώνται, ενώ το λεωφορείο υπέστη σοβαρότατες ζημιές.


H επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Στις 13:30 σήμερα (06/02/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας, στο 30° χλμ Κοζάνης- Ελασσόνας στο ύψος του Σαρανταπόρου. Στο συμβάν επενέβησαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 όχημα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο λεωφορείο.
Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.