ASTERAS 2Tην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε το Σάββατο (6-2), ο Αθλητικός Σύλλογος “Αστέρας Γρεβενών” .

Στο φιλόξενο Οικογενειακό κέντρο “Δειλινά” , γονείς, αθλήτριες του βόλεϊ, μέλη της Διοίκησης, το Προπονητικό team και φίλοι του Συλλόγου, με τις ευλογίες της Μητρόπολης Γρεβενών, άκουσαν τις ευχαριστίες, για την συμβολή τους στις επιτυχίες του Συλλόγου από τον προπονητή Χρήστο Χαντέ, που μίλησε στο Star-fm.gr:

Σε πολύ θερμό κλίμα, ο έφορος του Αστέρα κ.Μάκης Λιοσάτος ευχήθηκε καλή χρονιά στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα και έπειτα τόνισε πως σημαντικό για την ομάδα, είναι καταρχήν η συμμετοχή. Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στις Παγκορασίδες για την άριστη εικόνα που έχουν καθημερινά στις προπονήσεις, για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα που παρουσιάζουν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση του Αστέρα παρευρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Αστέρα Γρεβενών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν δώρα για τις αθλήτριες του Αστέρα, από τους ευγενικούς χορηγούς μας:
Κοσμηματοπωλείο, ΒΑΪΟΣ GOLD
Αθλητικό κατάστημα, ADMIRAL Καστοριάς
Αθλητικό κατάστημα, ADMIRAL Γρεβενών
Καφεκοπτείο Ξηροί Καρποί, The CoCoNut Store – Στέλιος Ζαμανάκος
Κοσμηματοπωλείο, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ
Ζαχαροπλαστείο, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ
Κατάστημα ρούχων, JORDAN
Κάβα ποτών, ΠΑΣΣΙΑΣ
Αθλητικό κατάστημα, Μπατσίλας – Αθλητικό σπίτι
Αθλητικό κατάστημα, SKI PASS
Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.