fetes-809
Η Άντζελα Κρίκομορ είναι μία από τις γυναίκες που

πάλεψαν και κατάφεραν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής τους. Η ίδια από υπέρβαρη, πλέον δεν είναι μόνο αδύνατη, αλλά και σούπερ γυμνασμένη. Ωστόσο, η 36χρονη υποστηρίζει πως η ολοκληρωτική αλλαγή φταίει που ο γάμος της καταστράφηκε.

Η Άντζελα την περίοδο που ζύγιζε περίπου 84 κιλά, αισθανόταν μονίμως κουρασμένη και δυσκολευόταν να περπατήσει μεγάλες αποστάσεις.Παρ’ όλο που από μικρή ήταν αδύνατη, μετά τη γέννηση των παιδιών της, δεν μπόρεσε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να πάρει απότομα βάρος.

Το καθημερινό της πρόγραμμα ήταν μόνο δουλειά-μαγείρεμα- τηλεόραση, πράγμα που όπως δηλώνει η ίδια την έκανε ευτυχισμένη.

«Ο άντρας μου με θεωρούσε όμορφη. Ωστόσο, η πίεση των φίλων μου και των γονιών μου με έκαναν να θέλω να ξεφορτωθώ τα κιλά από πάνω μου».

Η Άντζελα υποστήριξε πως το ότι ήταν παχύσαρκη δεν το αντιμετώπιζε ως πρόβλημα, καθώς απολάμβανε τις στιγμές με τον άντρα της και έβγαινε συχνά έξω με φίλους, χωρίς να νιώθει άσχημα γι’ αυτό που είναι.

«Όταν είδα την φίλη μου Κάρλα, φανερά αδύνατη και ανανεωμένη, το αποφάσισα. Έτσι έψαξα στο ίντερνετ για δίαιτες και ακολούθησα αυτή που έχει ένα γεύμα ανά τρεις ώρες, καθώς καμία άλλη δεν είχε πετύχει στο παρελθόν», εξήγησε η 36χρονη.

Στην αρχή έκανε πολλά και υγιεινά γεύματα, τα οποία περιελάμβαναν μικρές μερίδες με αβοκάντο, γλυκοπατάτα, κρέας και ξηρούς καρπούς. Αφού έχασε τα πρώτα κιλά, η Άντζελα ξεκίνησε να περπατάει καθώς δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί κανονικά.

«Τον πρώτο καιρό ένιωθα πολύ αδύναμη για να πάω στο γυμναστήριο και φυσικά ντρεπόμουν. Έτσι ξεκίνησα να περπατάω στο πάρκο της πόλης μου κάθε μέρα, ότι καιρό και αν είχε».
Η γυμναστική και η διατροφή της πλέον ήταν η μόνη της ασχολία, σε σημείο που είχε σταματήσει να μαγειρεύει για την υπόλοιπη οικογένεια.

«Αφού το αποτέλεσμα ήταν πλέον εμφανές, άρχισα να αισθάνομαι πιο δραστήρια, κοινωνική και όμορφη. Πήγαινα συχνά για αναρρίχηση, έκανα ποδήλατο, ταξίδευα και γνώριζα συνέχεια κόσμο. Είχα σταματήσει μέχρι και να βλέπω τηλεόραση», δήλωσε η Άντζελα.

Μέχρι, λοιπόν, η Άντζελα να χάσει περίπου 35 κιλά, είχε αρχίσει να φροντίζει μόνο τον εαυτό της και να απομακρύνεται από τον σύζυγό της. Έτσι το διαζύγιο δεν άργησε να έρθει, καθώς οι δύο τους είχαν πλέον εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες.

Η όμορφη και γυμνασμένη Λονδρέζα είναι πλέον μόνη, αλλά δεν έχει ενοχές για την τρομερή αλλαγή της. Η ίδια τώρα ασχολείται με το bodybuilding και έχει παρει πτυχίο στην διατροφολογία. Ο στόχος της είναι πλέον να γίνει fitness coach.
«Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη» εξομολογήθηκε στην Daily Mail η Άντζελα.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.