E3D07F3131C572579610D521E72D7398Δανείστηκε τα χρήματα αυτά από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού που εντοπίστηκε στη Λίστα Λαγκάρντ, όπως αναφέρει.Το ποσό των 3,5 εκ ευρώ κατέβαλε ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου μετά τον έλεγχο λογαριασμού που εντοπίστηκε στη λίστα Λαγκάρντ και την ιδιοκτησία του οποίου αρνείται ο ελεγχόμενος δικηγόρος, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του.

Μετά την καταβολή του ποσού δεν θα κινηθούν ποινικές διαδικασίες σε βάρος του Σταύρου Παπασταύρου ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι θα προσφύγει δικαστικά για τη δικαίωσή του, σημειώνοντας ότι δανείστηκε τα χρήματα για να τα καταβάλει από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.



Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Προχώρησα σήμερα, για λόγους συμμόρφωσης στις διατάξεις που προβλέπουν την καταβολή ταμειακά βεβαιωμένων ποσών, στην εξόφληση των προστίμων που μου καταλογίσθηκαν άδικα για τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν ήμουν δικαιούχος. Με βάση ένα κατασκευασμένο “στοιχείο”, αγνώστου ταυτότητας και  προέλευσης, επιχειρήθηκε  η προσωπική και επαγγελματική μου διαπόμπευση. Η καταβολή έγινε μέσω δανείου που αναγκάστηκα να πάρω από τον πραγματικό δικαιούχο  του λογαριασμού καθώς προσωπικά  ουδέποτε απέκτησα ούτε και διαθέτω τέτοιο ποσό.Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχομαι τον υπό κρίση καταλογισμό. Προχωρώ στην άσκηση όλων των προβλεπομένων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών, προκειμένου να διαγνωστεί από τις δικαστικές αρχές η σε βάρος μου αδικία και να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής, της επώδυνης για εμένα, διαδικασίας θα δικαιωθώ».

 

skai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.