gkoyarntiolaΗ Μάντσεστερ Σϊτι επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα από την επόμενη σεζόν και αρχίζουν να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι Γερμανοί, αισθανόμενοι ίσως και προδομένοι που ο Γκουαρντιόλα αναζητά κάτι…. μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο από τη Μπάγερν, αποφάσισαν να «σκαλίσουν» τη συμφωνία του με τον αγγλικό σύλλογο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ο τεχνικός των Βαυαρών από την επόμενη σεζόν θα λαμβάνει από τη Σίτι 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η συμφωνία του με την ομάδα του Μάντσεστερ είναι για τρία χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι πια ο Ισπανός τεχνικός γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο πριν αποχωρήσει από την Τσέλσι είχε συμφωνήσει να παίρνει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι ο μισθός του Γκουαρντιόλα θα ξεπερνά ακόμα και αυτόν του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος λαμβάνει περίπου 22,5 εκατομμύρια ευρώ βάσει του τελευταίου συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα.

skai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.