agrotes.30.1.708

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες στα μπλόκα της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 2 μ.μ., θα γίνει κρίσιμη συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών στα Τέμπτη, ενώ στη συνέχεια το σημείο θα αποκλειστεί από τις 3 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ. Επιπλέον, από στις 11 π.μ.- 2 μ.μ. θα είναι κλειστό το Κάστρο, ενώ σε τρίωρους αποκλεισμούς θα προχωρήσουν οι αγρότες στα περισσότερα μπλόκα.



Κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας. Παραμένει κλειστή και η Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος του Ισθμού.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον πρωθυπουργό έκλεισε η «Πρωτοβουλία Αγροτών», με την ακριβή ημερομηνία να ανακοινώνεται σύντομα σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα. Ομως, η ανακοίνωση της συνάντησης προκάλεσε αντιδράσεις αγροτών από άλλα μπλόκα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.