diakosmitis-plousios708

Δεν χρειάζεται να έχετε τραπεζικούς λογαριασμούς με

πολλά μηδενικά. Μόνο όρεξη να φτιάξετε ένα χώρο… χλιδάτο και διάθεση για ψάξιμο. Παρακάτω παρουσιάζονται επτά τιπς για το πως θα μπορούσατε να κάνετε το δικό σας χώρο να μοιάζει με το εσωτερικό μιας βίλας χλιδής.

  • Βάλτε το μονόγραμμά σας στα κλινοσκεπάσματά σας!

Βάλτε το μονόγραμμά σας στην κρεβατοκάμαρά σας!
Ανεβάστε το… πρεστίζ του δωματίου σους κεντώντας σε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και λοιπά κλινοσκεπάσματα το μονόγραμμά σας! Η… εξατομίκευση των ειδών αυτών είναι καταρχάς très chic και κάτι που κάνουν ήδη πολλές διασημότητες, όπως η Τέιλορ Σουίφτ.

  • Αποκτήστε τη δική σας συλλογή κρασιού

Ολοι οι εκατομμυριούχοι έχουν το δικό τους κελάρι. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Φτιάξτε, απλά, στο σπίτι σας ένα χώρο όπου θα αποθηκεύετε τα κρασιά σας. Τα ειδικά ψυγειάκια κοστίζουν από 135 ευρώ, ενώ τα ειδικά ξύλινα κουτιά αποθήκευσης κρασιού κοστίζουν περί τα 50 δολάρια το ένα. Το αποτέλεσμα αισθητικά και από άποψης… επιπέδου είναι το ίδιο.

  • Ντουλάπα όνειρο!

Επειδή ακριβώς είναι δύσκολο να βρεθεί ο χώρος για τη δημιουργία μιας ντουλάπας αλά Κάρι Μπράντσο σε ένα μικρό διαμέρισμα (ή και μεγαλύτερο) υπάρχουν και άλλες λύσεις. Οπως αυτή η άκρως οικονομική ανοιχτή ντουλάπα που κοστίζει κάτι παραπάνω από 150 δολάρια. Ναι, αυτός ο τρόπος οργάνωσης των ρούχων και των παπουτσιών θυμίζει εκατομμυριούχο.

  • Φτιάξτε το πορτραίτο σας

Ναι, αν έχετε μπει σε σπίτι εκατομμυριούχου σίγουρα θα έχετε εντοπίσει σε κάποια γωνιά του το πορτραίτο του! Δεν είναι ανάγκη να βρείτε κάποιον ζωγράφο και να χαλάσετε μια περιουσία για να ζωγραφίσει το δικό σας πορτραίτο. Ανακαλύψτε, απλά, στο Διαδίκτυο κάποιον καλλιτέχνη που θα μετατρέψει σε ελάχιστο χρόνο και με μικρό κόστος μια φωτογραφία σας σε πίνακα. Και δεν θα χρειαστεί να ποζάρετε κιόλας.

  • Προσλάβετε ένα διακοσμητή

Δεν είναι τόσο ακριβό. Και με τα χαμηλότερα μπάτζετ μπορούν να σας προσφέρουν επαγγελματικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες διακόσμησης που σίγουρα θα σας είναι πολίτιμες.

  • Πάρτε αντίκες 

Ναι και οι εκατομμυριούχοι αγοράζουν… αντίκες. Μπορεί οι δικές τους να είναι από τους Christie’s και το Sotheby’s, ωστόσο και οι αντίκες που μπορεί να βρει κανείς στο ίντερνετ, θα την κάνουν τη δουλειά τους.

  • Φτιάξτε μια… πλούσια βιβλιοθήκη

Εύκολο και φθηνό. Θέλει, όμως, άποψη, αισθητική και καλό γούστο. Για να μοιάζει σαν αυτές των εκατομμυριούχων!


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.