Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες -Κρίσιμη συνάντηση στα Τέμπη

30 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

agrotes.30.1.708

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες στα μπλόκα της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 2 μ.μ., θα γίνει κρίσιμη συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών στα Τέμπτη, ενώ στη συνέχεια το σημείο θα αποκλειστεί από τις 3 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ. Επιπλέον, από στις 11 π.μ.- 2 μ.μ. θα είναι κλειστό το Κάστρο, ενώ σε τρίωρους αποκλεισμούς θα προχωρήσουν οι αγρότες στα περισσότερα μπλόκα.Κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας. Παραμένει κλειστή και η Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος του Ισθμού.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον πρωθυπουργό έκλεισε η «Πρωτοβουλία Αγροτών», με την ακριβή ημερομηνία να ανακοινώνεται σύντομα σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα. Ομως, η ανακοίνωση της συνάντησης προκάλεσε αντιδράσεις αγροτών από άλλα μπλόκα.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, 2016 at 19:12 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply