ααα

Αρχικά η Airbnb μας σύστησε τις πιο όμορφες γειτονιές σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη συνέχεια, έψαξε στα αρχεία της και βρήκε εκείνα τα σπίτια που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση.

Πρόκειται για 9 μοναδικές ιδιοκτησίες που ξεχωρίζουν τόσο επειδή βρίσκονται σε ειδυλλιακά σημεία, αλλά και γιατί έχουν έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και μία υπέροχη εσωτερική διακόσμηση.

Από το σπίτι κοντά στο Λος Άντζελες που μοιάζει να έχει βγει από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» μέχρι το δεντρόσπιτο που έχει χτιστεί με θέα τους λόφους της Τοσκάνης, αυτά είναι τα 9 σπίτια που όλοι θέλουν να μείνουν έστω και για ένα βράδυ.



Νο 9: Μερικές φορές όλα σχετίζονται με την τοποθεσία και την τιμή. Αυτή η μίνι-σοφίτα στην καρδιά της Ρώμης νοικιάζεται για 41 δολ. την βραδιά και για αυτό είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των χρηστών της Airbnb που επισκέπτονται την Ιταλία.

Νο 8: Την βάφτισαν βίλα μανιτάρι όχι άδικα και βρίσκεται στο Μπαλί της Ινδονησίας. Διαθέτει την δική της πισίνα και θέα από το υπνοδωμάτιο στους φοίνικες και στον ωκεανό. Οι επισκέπτες την ενοικιάζουν για 76 δολάρια τη βραδιά.

Νο 7: Βρίσκεται σε ένα φαράγγι, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, το σπίτι των Πειρατών της Καραϊβικής έχει τροπικό θέμα με μίνι καταρράκτες και πισίνες, συμπεριλαμβανομένου ενός καταρράκτη δίπλα στο τζακούζι. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να σου δανείσει και τη σανίδα του για να κάνεις σερφ στην κοντινή παραλία.

Νο 6: Βρίσκεται κρυμμένο στο δάσος Aptos της Καλιφόρνια, σε μια ιδιοκτησία 10 στρεμμάτων και περιτριγυρίζεται από βελανιδιές. Οι επισκέπτες κοιμούνται κάτω από τον θόλο σε μια σοφίτα στο εσωτερικό και έχουν την ευκαιρία να κάνουν πεζοπορία.

Νο 5: Οι χρήστες της Airbnb κάνουν σαν τρελοί για αυτό το δεντρόσπιτο με θέα στους λόφους του San Salvatore Monferrato στην Ιταλία. Η περιοχή είναι γνωστή για το κρασί της και το σπίτι διαθέτει ένα παλιό κελάρι κάτω από το έδαφος, το οποίο κατασκευάστηκε εκατοντάδες χρόνια πριν.

Νο 4: Χτισμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, στο νησί Mayne στην Βρετανική Κολομβία, πρόκειται για ένα υπέροχο καταφύγιο μέσα στην εξοχή. 20 λεπτά μόλις από την παραλία (με τα πόδια), δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να απολαύσουν τη ζωή στη φάρμα και να φάνε φρέσκα αυγά.

Νο 3: 20 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο καθεδρικό ναό Duomo, αυτό το δεντρόσπιτο στη Φλωρεντία της Ιταλίας, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την διαφορετική ζωή της Τοσκάνης. Casa Barthel είναι το όνομά τους για όσους ενδιαφέρονται και προσφέρει τα πάντα. Από φρέσκα λαχανικά απευθείας από τον κήπο μέχρι γήπεδο τένις. Βρίσκεται κοντά στην Φλωρεντία και στη Σιένα.

Νο 2: Σχεδιασμένο ως ένα ζευγάρι από κοχύλια, το Casa Caracol στο νησί Μουχέρες στο Μεξικό, είναι κατασκευασμένο ακόμα και στο εσωτερικό από κοχύλια ή από υλικά που μοιάζουν με κοχύλια. Το σπίτι διαθέτει ιδιωτική πισίνα και παραλία.

Νο 1: Το σπίτι που όλοι θέλουν να μείνουν. Στην πραγματικότητα είναι ένα δεντρόσπιτο που βρίσκεται στην Απλάντα. Τα τρία ξεχωριστά δεντρόσπιτα συνδέουν το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό με ένα υπαίθριο καθιστικό και βρίσκεται σε ένα δάσος στην καρδιά του κέντρου της Ατλάντα.

 

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.