AGROTES EFORIA GREBENA 20Κλειστή παρέμεινε για δύο ώρες η Εφορία Γρεβενών, το πρωί της Τρίτης (26-1) από αγρότες-κτηνοτρόφους του Νομού, όπου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που αφορούν το Ασφαλιστικό και Φορολογικό των κλάδων τους που θα φέρει η κυβέρνηση για ψήφιση στην Βουλή.

Δεκάδες αγρότες-κτηνοτρόφοι από τα Γρεβενά και την Δεσκάτη, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, απέκλεισαν από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 πμ την είσοδο.

Ο επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου Γρεβενών Χαράλαμπος Ορφανίδης, μίλησε για το κλείσιμο της Εγνατίας οδού που θα γίνει στις 14:00 και κάλεσε όλες τις παραγωγικές τάξεις αλλά και τους απλούς πολίτες να σταθούν στο πλευρό τους.
Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δεσκάτης Γιώργος Κουτσίκος αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκος Ράμμος:


Aκούστε τι δήλωσαν νωρίτερα στον Starfm 933 οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Τσαπατσάρης όπου ανέφερε πως την Πέμτη 4 Φεβρουαρίου κλείνουν όλα τα καταστήματα εστίασης στη Δυτική Μακεδονία:

Όλες οι δηλώσεις εδώ (audio mp3)


Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.