egklhmaEξαντλημένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται ότι είναι ο Αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, αν και κάποια φράση που χρησιμοποίησε μιλώντας στους αστυνομικούς ίσως δείχνει ότι το έγκλημα αλλά και η απαγωγή του μικρού Φοίβου ήταν προμελητημένα.

Ο Αλβανός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του, ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζώης του και ότι καταδίκασε μέχρι και τα παιδιά του. «Δεν υπάρχει ζωή για μένα», φέρεται να συμπλήρωσε και να πρόσθεσε: «Πάμε να τελειώνουμε».

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε μια αναφορά του όταν ερωτήθηκε πως κατάφερε να επιβιώσει μαζί με τον μικρό επί 18 ημέρες. Ο ίδιος φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τα κατάφεραν λόγω γης προετοιμασίας που είχε κάνει πριν το έγκλημα, κάτι που, αν ισχύει, δείχνει ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ο 35χρονος καταζητούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι στην καλύβα πήγε σήμερα τα ξημερώματα, και πως όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όμως δεν τα κατάφερε λόγω των αστυνομικών μπλόκων. Κάθε βράδυ άλλαζε σημείο προκειμένου να μην εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, φέρεται να κατέθεσε πως ήθελε να πάρει τον γιο του και να φύγει μαζί του στην Αλβανία αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των μπλόκων. Φέρεται να είπε ακόμη ότι όλες αυτές τις ημέρες κρυβόταν στην περιοχή κοντά στην Ορμύλια.

Τη Δευτέρα ο Λέσι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.