Αντίδραση για την απόφαση Κοντονή
pao
Περίπου 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, για την απόφασή του να τιμωρήσει τους Πράσινους με κλείσιμο των Θύρων 13-14 στη Λεωφόρο ως το τέλος της χρονιάς.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού στην απόφαση του κ.Κοντονή, ο οποίος αποφάσισε να επιβάλλει την παραπάνω τιμωρία για την εισβολή των «πράσινων» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου λίγο πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Τριφυλλιού.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη των διοικούντων, προεξέχοντος του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν στο εξής οι «πράσινοι» μετά το νέο «χτύπημα» που δέχτηκε ο σύλλογος για τα όσα είχαν συμβεί το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και οδήγησαν στην αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Οι πρώτες επαφές και συζητήσεις αναλώθηκαν στο νομικό κομμάτι της υπίθεσης, καθώς οι «πράσινοι» είναι δεδομένο πως θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθούν. Στόχος τους είναι ένας και μοναδικός: Η ακύρωση της απόφασης του Σταύρου Κοντονή και το μη κλείσιμο του πέταλου που «στεγάζονται» οι θύρες 13 και 14.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι και το θέμα του συλαλλητήριου, το οποίο ενώ είχε αποφασιστεί πριν από λίγο καιρό τελικά αναβλήθηκε. Μετά την τελευταία εξέλιξη, όμως, η επιστροφή σε αυτή την θέση φαντάζει όλο και πιο… απαραίτητη. Ο κόσμος ήδη στα social media έχει τοποθετηθεί τις τελευταίες ώρες και δεν υπάρχει οπαδός του Παναθηναϊκού που να σκέφτεται διαφορετικά, δηλαδή, να μην βγουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της απόφασης Κοντονή.



Αναφορικά, τώρα, με το που θα μετακινηθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν διαρκείας στο… απαγορευμένο πέταλο, η πρώτη σκέψη είναι να διθεί εντολή για να κάθονται ακριβώς απέναντι, στις θύρες 6 και 7. Εξετάστηκε και το ενδεχόμενο της επιστροφής της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει η ομάδα στην φυσική της έδρα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.