κωστας παπανικολαουΠαράταση στην αγωνία για τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει το τελευταίο λόγο στην υπόθεση, καθώς αν ισοφαρίσει την πρότασή τους, μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη.


Οι Μπλαουγκράνα δεν απάντησαν την Δευτέρα και θα το πράξουν σήμερα Τρίτη, καθώς θέλουν πρώτα να μιλήσουν με τον διεθνή φόργουορντ.

Η επιθυμία του 26χρονου άσου είναι να επιστρέψει στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό υπέγραψε προσύμφωνο με τους Πειραιώτες ως το 2019. Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα θέλει να εξετάσει τα δεδομένα και να αποφασίσει αν θα ισοφαρίσει την πρόταση του Ολυμπιακού και να τον κάνει δικό της, αφού έχει τα δικαιώματά του επιστρέφοντας από το NBA.

Έτσι, η αγωνία παρατείνεται για ακόμη ένα 24ωρο, στο οποίο αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του Τσάβι Πασκουάλ, προπονητή της Μπαρτσελόνα, με τον Παπανικολάου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.