KOYGIAS - ΚΟΥΓΙΑΣΚατάθεση για τη συνάντηση που είχε με τον καταζητούμενο συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής έδωσε τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας, στην Ασφάλεια Λάρισας.

Ο ποινικολόγος έχει δηλώσει ότι συνάντησε τον 35χρονο, ο οποίος καταζητείται για τη δολοφονία της συζύγου του και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους, στα Μέγαρα, τρεις ημέρες μετά από το έγκλημα και ενώ γίνονταν έρευνες σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό του. Η κατάθεση του δικηγόρου ελήφθη από τους αστυνομικούς με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς οι αρχές ενημερώθηκαν μόλις χθες για τη συνάντηση, από τις δηλώσεις του κ. Κούγια.

Αμέσως μετά και η αστυνομία ζήτησε από τον ανακριτή να παραγγελία για να πάρουν κατάθεση του δικηγόρου, όπως και την άρση απορρήτου για το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να ερευνηθούν οι κλήσεις που του έγιναν το επίμαχο διάστημα.

Τελικά η παραγγελία του ανακριτή εστάλη στην Λάρισα, όπου στο μεταξύ είχε μεταβεί ο κ. Κούγιας για κάποια δίκη και σήμερα κλήθηκε και έδωσε κατάθεση. Ο ποινικολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον καταζητούμενο, λέγοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από απόκρυψη.

Ανέφερε επίσης ότι στον άνδρα με τον οποίο συναντήθηκε και πιστεύει πως ήταν ο καταζητούμενος, έθεσε ως όρο να επιστρέψει πρώτα το παιδί και ύστερα θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του, ακόμα και δωρεάν, όπως είπε. Ο 35χρονος του απάντησε ότι θα επικοινωνούσε και πάλι μαζί του, αλλά από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η κατάθεση του κ. Κούγια θα μελετηθεί από τον ανακριτή, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, με βάση τις αναφορές του ποινικολόγου.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.