elkedim 1

Αναμένεται στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου το νέο πρόγραμμα εγγυημένης εξάμηνης απασχόλησης για 26.000 ανέργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών.

Οι ωφελούμενοι θα καταρτιστούν για την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων και θα απασχοληθούν για 6 μήνες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στις 5.400 €.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κλάδους εκπαίδευσης από Υποχρεωτική έως και Τριτοβάθμια.
elkedim 4
Η κατάρτιση θα γίνει σε 43 διαφορετικές ειδικότητες σε 8 δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας. Αυτοί θα είναι, το εμπόριο, οι νέες τεχνολογίες, το logistic, o τουρισμός, ανακύκλωση, παροχή υπηρεσιών, μεταποίηση, τεχνικός και κατασκευαστικός κλάδος .

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – ΕΛΚΕΔΙΜ δέχονται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατόχους κάρτας ανεργίας που έχουν γεννηθεί από το 1952 και έως το 1987 προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για το νέο πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες τις αναμενόμενης προκήρυξης της δράσης.

Στο facebook εδώ

Κ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗ 33 ΓΡΕΒΕΝΑ
Τηλ:2 4 62 0 87 3 98

elkedim-neo-kanoniko_
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. ιδρύθηκαν και αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer.

O εκπαιδευτικός όμιλος RAM computer δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλίκων από το 1989 και διαθέτει εταιρείες με πολύχρονη και συνεχή εκπαιδευτική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα ΕΛΚΕΔΙΜ είναι Κέντρα Διά Βίου Μάθησης αδειοδοτημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ, με αντικείμενο την πιστοποιημένη εκπαίδευση ανέργων, τη διαρκή αναζήτηση για νέα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης αλλά και τη διασφάλιση θέσεων πρακτικής σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις μέσω συγχρηματοδοτούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

«Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) υπάρχουν ήδη στην Αθήνα, στη Βέροια, στα Γρεβενά, στη Δράμα, στην Έδεσσα, στην Ηγουμενίτσα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο), στην Καστοριά, στην Κοζάνη, στη Λάρισα, στη Λήμνο, στη Ξάνθη, στην Πρέβεζα, στις Σέρρες, στη Σπάρτη, στον Τύρναβο Λάρισας ενώ πολύ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία παραρτήματα που θα καλύπτουν όλες τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, είτε ως μέλη του επιχειρηματικού μας ομίλου, είτε ως αυτόνομες επιχειρήσεις με την μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise).»

Από την ίδρυσή τους τα ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης ενηλίκων, διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από εξειδικευμένα διοικητικά στελέχη, επιστημονικό προσωπικό και έμπειρους συμβούλους εκπαίδευσης.

elkedim 3Στον τομέα της συνεχιζόμενης και της ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης υλοποιούμε περισσότερα από 10 μεγάλα εκπαιδευτικά προγράμματα με 100άδες ανθρωποώρες επιδοτούμενης και αυτοχρηματοδοτούμενης κατάρτισης. Στους συνεργάτες μας συμπεριλαμβάνονται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, πολυεθνικές, ΟΤΑ, διοικητικές περιφέρειες κ.ά.

Σας περιμένουμε για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση σας στο ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. Γρεβενών

επί της οδού Κ.Ταλιαδούρη 33 και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2 4 62 0 87 3 98.

Επισκεφθείτε μας άμεσα και ενημερωθείτε ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ.

ΕΛΚΕΔΙΜ, η μεγαλύτερη αλυσίδα πιστοποιημένων δομών.

Επισκεφθείτε μας στο facebook πατώντας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.