tr-708_20

Είσαι κοντά στα 30, δείχνεις υπέροχη, έχεις μία πολύ ωραία ζωή, μήπως όμως έχει παραλείψει κάτι όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σου;

Μην περιμένεις να κάνεις κάποιο μεγάλο… βήμα στη ζωή σου για να επενδύσεις στην διακόσμηση του σπιτιού. Αντίθετα επένδυσε σε αυτό και ό,τι έχει προσφέρει, θα το πάρεις πίσω πολλαπλάσιο ε καλή διάθεση και κοπλιμέντα από τους επισκέπτες σου.

Αγόρασε ένα καλό και σικάτο καναπέ. Βάλε τέρμα στις απλές επιλογές, όπως σε εκείνους που ανοίγουν και προτίμησε ένα κλασικό κομμάτι. Λάβε σοβαρά υπόψιν σου το μέγεθος και μην επιλέξεις κάτι πολύ μεγάλο.

Επένδυσε στα σεντόνια. Και γενικά σε κάθε τι σε ύφασμα μέσα στο σπίτι σου. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως ακριβό, αλλά θα σας ξεπληρώσει.

Προτίμησε ένα καλό χαλί. Επέλεξέ το προσεκτικά και θυμήσου ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Ένα σετ σερβίτσια. Δεν είσαι πια σε ηλικία να τρως σε πλαστικά πιάτα. Αγόρασε ένα καλό σερβίτσιο σε απαλές αποχρώσεις και θα το έχεις για μια ολόκληρη ζωή.



Το άρωμά σου, η υπογραφή σου. Θυμήσου ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για το προσωπικό σου άρωμα.

Κάτι… αντικέ. Μπορεί να μην είναι ανάμεσα στις προτέραιότητές σου, σίγουρα όμως θα χαρίσει στο ντεκόρ του σπιτιού σου αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.

Ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σου. Ή ένα ολοκαίνουριο κρεβάτι με δικό τους κεφαλάρι. Η αλλαγή του κρεβατιού σου άλλωστε είναι εκείνη που από μέσα σου θα μονολογήσεις ότι τα κατάφερες.

Θέλεις κι εσύ ασημικά. Κι όταν λέμε ασημικά εννοούμε ακόμα και αυτά της γιαγιάς σου τα οποία αν τα χειριστείς σωστά, θα σου χαρίσουν ένα μοντέρνο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Βάλε τέχνη. Και αναφερόμαστε φυσικά σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσένα, και άρα ίσως όχι ακριβό.

Τα λουλούδια στο τραπέζι. Μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο, έχεις προσπαθήσει όμως και το αξίζεις. Επιπλέον δεν είναι ακριβό και θα δώσει μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στον χώρο σου.


iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.