ntobatzidis 5 ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΒΑΤΖΙΔΗΣ Στο studio του Star-fm 933, βρέθηκε την Τρίτη (5-1), ο Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Πυρσού, Κώστας Ντοβατζίδης και μίλησε για τους στόχους που έχει βάλει η νέα διοίκηση της ομάδας των Γρεβενών για τα επόμενα χρόνια.
Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εκδήλωση που πραγματοποίησε η ομάδα για να τιμήσει ποδοσφαιριστές και διοικήσεις που προσέφεραν στο τοπικό ποδόσφαιρο…

Ακούστε και δείτε και εικόνες:


Ακούστε και εδώ


Ο χαιρετισμός του Προέδρου του ΠΥΡΣΟΥ κ. Κώστα Ντοβατζίδη στην εκδήλωση της ομάδας

Καλησπέρα σας
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά
Κύριε Βουλευτά
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη
Κύριε Δήμαρχε
Αγαπητοί προσκεκλημένοι

Αισθάνομαι σήμερα ως πρόεδρος του ‘’ ΠΥΡΣΟΥ ‘’ ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία σας σ΄ αυτή την εκδήλωση.

Μία εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές, οι διοικούντες και οι προπονητές των δύο σημαντικών περιόδων του ‘’ΠΥΡΣΟΥ’’.

Των περιόδων της παρουσίας του ΠΥΡΣΟΥ στην Β΄ Εθνική κατηγορία το 1971-1973 και στην Γ΄ Εθνική το 1983-1986, των δυο τότε ομίλων της χώρας μας.

Αισθάνομαι όμως και ιδιαίτερη χαρά που εδώ σήμερα βρίσκονται εκπρόσωποι των φιλάθλων του ΠΥΡΣΟΎ που στο όνομά τους θα τιμήσουμε τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους που επι 40 τουλάχιστον χρόνια, ακολουθούν σε όλους τους αγώνες της αγαπημένη τους ομάδα τον ΠΥΡΣΟ.

Το Δ.Σ του ΠΥΡΣΟΥ αποφάσισε, οργάνωσε και σχεδίασε αυτή την εκδήλωση για να τιμήσει όλους αυτούς που τίμησαν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, την πόλη μας, το νομό μας και τον ‘’ΠΥΡΣΟ’’.

Όλοι απόψε αυτοί που θα τιμηθούν ας αποτελέσουν και ένα παράδειγμα για τις νέες γενιές.

Ο Πυρσός είναι για όλους του Γρεβενιώτες το κύριο σημείο αναφοράς που συνθέτει και ενώνει.

Σας ευχαριστώ

Δείτε εικόνες από το Studio Rammos:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.