MEIMARAKHS - MHTSOTAKHSΣτην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η εσωκομματική προεκλογική μάχη στη ΝΔ με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εντατικοποιούν τις δημόσιες τοποθετήσεις τους με στόχο να κόψουν πρώτοι το νήμα στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σκοπεύει να δώσει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις ενώ σε χθεσινή του ανάρτηση στο twitter αναφέρει ότι το 2016 είναι μια χρονιά κατά την οποία πρέπει “να πάρουμε τις μεγάλες και ιστορικές αποφάσεις για την παράταξή μας”.

Στόχος του κ. Μεϊμαράκη, όπως υπογραμμίζει είναι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η συρρίκνωσή της, εκφράζοντας την πεποίθηση σε ένα κόμμα “με σύγχρονες δομές, ανοικτή δημοκρατική λειτουργία ώστε να εκφράζει και να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες”.

Δηλώνει ότι ο σχεδιασμός του “περιλαμβάνει ένα κόμμα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, με αξιοκρατία και επιβράβευση της προσφοράς”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μεριά του σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών τονίζει ότι δεν αισθάνεται νεοφιλελεύθερος από πολιτικός του μεσαίου χώρου και της κεντροδεξιάς ενώ στο ερώτημα εάν φοβάται ότι με την εκλογή του θα αποχωρήσουν κάποιοι από τα δεξιά της ΝΔ, δηλώνει ότι δεν τον απασχολεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε άλλη συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά σκιαγραφεί την επόμενη μέρα στη ΝΔ εφόσον εκλεγεί λέγοντας ότι θα κάνει έκτακτο συνέδριο επανίδρυσης του κόμματος τον Φεβρουάριο προκειμένου το Μάιο να είναι έτοιμο να διεκδικήσει την εξουσία.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.