br-708_12

Η αδυναμία του Μάρλον Μπράντο στο ωραίο φύλο και συνεχόμενες απιστίες του οδήγησαν τη διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό και σύντροφό του στα πρόθυρα αυτοκτονίας.


Η σχέση της βραβευμένης με Οσκαρ Ρίτα Μορένο με τον γόη του Χόλιγουντ Μάρλον Μπράντο κράτησε οκτώ χρόνια.

Τις αποκαλύψεις για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της που ξεκίνησε στο σετ του Desiree όταν ήταν η Μορένο ήταν μόλις 22 χρονών και τελείωσε με την απόπειρα αυτοκτονίας της 84χρονης σήμερα ηθοποιού έγιναν στο περιοδικό Closer.

«Είχαμε εμμονή o ένας με τον άλλον. Αλλά δεν μπορούσα να αντέξω την ταπείνωση που ένιωθα μετά από της απιστίες του. Για αυτό προσπάθησα να αυτοκτονήσω» δήλωσε στο περιοδικό και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα να θέσω τέλος στη ζωή μου γιατί μισούσα τον εαυτό μου. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου πως μπορείς και επιτρέπεις να σου συμπεριφέρεται κάποιος τόσο άσχημα».

«Πήρα κάτι χάπια που είχε στο σπίτι του και παραλίγο να το πετύχω» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από την απόπειρα με την Μορένο να   μετατρέπεται σε μια από τις μεγαλύτερες σταρ της Ισπανίας. Εγινε η πρώτη ισπανικής καταγωγής ηθοποιός που κέρδισε Οσκαρ, Tony, Grammy και Emmy.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.