mesologgi1-735x457Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων στο Μεσολόγγι ξεκίνησαν εκ νέου,

από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες, 34 και 35 ετών δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, στις έρευνες, στην περιοχή του Αιτωλικού, μετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και εθελοντικές ομάδες διάσωσης, ενώ θα συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο, το οποίο έφυγε από την Αθήνα για την περιοχή το πρωί της Κυριακής. Από το ελικόπτερο θα γίνει έρευνα με θερμικές κάμερες, κυρίως στα αρδευτικά κανάλια, όπου εκτιμάται ότι θα βρεθεί το αυτοκίνητό τους, καθώς σε εκείνη την περιοχή εντοπίστηκε το τελευταίο σήμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δραματική ήταν η έκκληση της μητέρας ενός εκ των δύο, η οποία ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», πρόσθεσε η ίδια.

Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να φεύγουν με το αυτοκίνητο τους. Από τότε η τύχη τους αγνοείται.

Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.

Ξάδερφος αγνοουμένου: Φοβάμαι ότι δεν είναι τροχαία, αλλά τους σκότωσαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.