ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λήγει την Πέμπτη, τελευταία μέρα του χρόνου, η προθεσμία πληρωμής σειράς υποχρεώσεων για τους πολίτες με τον λογαριασμό να ανέρχεται σε 2 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας, με τα έσοδα που αναμένει το Δημόσιο να φθάνουν στο 1,1 δισ. ευρώ ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η τρίτη δόσης του ΕΝΦΙΑ, από την οποία υπολογίζεται να εισπραχθούν 600 εκατ. ευρώ, αλλά και η δεύτερη δόση της αυξημένης προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις.

Την ίδια μέρα λήγουν επίσης οι προθεσμίες για την καταβολή των δόσεων για όσους έχουν κάνει ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Την ίδια ώρα, εξαντλημένοι από το βάρος της πολυετούς ύφεσης της οικονομίας εμφανίζονται οι Έλληνες, λίγο πριν εκπνεύσει το 2015 καθώς όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας “Interview”, ανησυχούν για το παρόν και φοβούνται για το μέλλον.

Σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα, ο μεγαλύτερος φόβος όσων συμμετείχαν είναι η ύφεση στην οικονομία, με ποσοστό 8,3% και ακολουθούν με 8,2% το μέλλον των παιδιών τους, οι προσφυγικές ροές και η κρίση χρέους με 7,7% και η διατήρηση των θέσεων εργασίας ή της επιχείρησής τους με 7,3%.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.