Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιο μυστικό κρύβει η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ; – Ο πρώην μάνατζερ του καταγγέλλει

27 Δεκεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

mik_4

«Η Κορίνα μου έχει απαγορεύσει κάθε επαφή με τον Μίκαελ» καταγγέλλει ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ που ανησυχεί για την υγεία του.

Ο Βίλι Βέμπερ με δηλώσεις του στην «Bild» αποκάλυψε πως η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, δεν του έχει επιτρέψει να τον δει ποτέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν όντως η υγεία του πήγαινε καλύτερα, τότε η οικογένειά του θα το είχε ανακοινώσει.


«Προσπάθησα πολλές φορές, να λάβω από την Κορίνα μία άδεια επίσκεψης, κάθε φορά όμως χωρίς επιτυχία. Η κατάσταση είναι φρικτή για εμένα. Όμως και η οικογένειά μου υποφέρει. Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια» τονίζει.

«Μία θεαματική πρόοδο της αποκατάστασης της υγείας του θα μας την ανακοίνωναν σίγουρα», προσθέτει ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, 2015 at 22:11 and is filed under F1. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply