rekor-nd2Και μετά τις 8 συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ καθώς η

αθρόα προσέλευση του κόσμου ανάγκασε τη Συγγρού να παρατείνει τη διαδικασία μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος νεοδημοκράτης που επιθυμεί να ψηφίσει!

Το απόγευμα αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην εκλογική διαδικασία κατά μία ώρα, μέχρι τις 8 δηλαδή, λόγω της τεράστιας προσέλευσης. Το αίτημα για παράταση πέρασε και από τη σχετική ψηφοφορία το απόγευμα στη Συγγρού με όλους να ψηφίζουν υπέρ εκτός της πλευράς Τζιτζικώστα, που μειοψήφησε.

Αποφασίστηκε επίσης αναλόγως της προσέλευσης και αν κρίνεται αναγκαίο να αποφασίζεται κατά περίπτωση η παράταση της ψηφοφορίας και πέραν των 8 το βράδυ, για συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα, στα οποία υπάρχουν ουρές και μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος νεοδημοκράτης. Σχετικό sms, να μην κλείσουν οι κάλπες μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος νεοδημοκράτης εστάλη και στους προέδρους των εφορευτικών επιτροπών.

Μέχρι στιγμής οι πολίτες που έχουν προσέλθει στις κάλπες για να επιλέξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ έχουν ξεπεράσει τις 320.000 και οι εκτιμήσεις είναι ότι μέχρι το κλείσιμο θα ξεπεράσουν συνολικά τις 400.000. Πάντως ακόμη και αυτή την ώρα οι ουρές σε ορισμένα εκλογικά τμήματα κυρίως της Αττικής, είναι πραγματικά τεράστιες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.