D96D2167EFEDB338A81D626549776092Ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενο\η φάση του Κυπέλλου κερδίζοντας 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Από τον 5ο όμιλο πέρασε και ο Πλατανιάς παρά την ήττα του με 1-0 από τον Παναιγιάλειο.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, έκανε το 3Χ3 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Την ομάδα της Τρίπολης ακολούθησε ως δεύτερη στον 8ο όμιλο η Καλλονή που νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Κισσαμικό στην έδρα του.

Ο Πανιώνιος επίσης προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού έκανε επίσης το 3Χ3 με διπλό (1-2) στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, ο οποίος όμως προκρίθηκε (χάρη στη διαφορά τερμάτων) παρά την ήττα του και την ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού.

Στον 6ο όμιλο η Βέροια πέρασε με 1-0 από τη Λαμία και προκρίθηκε μαζί με τον Ατρόμητο που νίκησε στο Ελ Πάσο με 4-2 την Καλλιθέα.

Την πρόκριση ο Ολυμπιακός, τα παράπονα ο Απόλλωνας
Ο Νταβίντ Φουστέρ -έστω και από θέση οφ σάιντ- έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον άθλιο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-1 του Απόλλωνα και συνεχίζουν στη διοργάνωση, σε αντίθεση με τον πρωτοπόρο της Football League, που έμεινε εκτός.

«Καθαρή» ευκαιρία δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για 2-3 περιπτώσεις (11′, 23′, 34′) όπου φάνηκε πως ανακόπηκαν λανθασμένα ως οφ σάιντ, αλλά και για πέναλτι του Μποτία στο 40′, όταν ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή (και ενώ είχε κίτρινη κάρτα).

Ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Φουστέρ μετά τη σέντρα ακριβείας του Τσιμίκα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το παιχνίδι έγινε και πάλι… ντέρμπι. Κι αυτό διότι η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ του Βαλεριάνου στο 52΄.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αρχικά για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ και στη συνέχεια με τον Κονέ για τον Απόλλωνα, υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και τελικά στο 85′ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός όντας μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Απόλλωνα έγραψε με πλασέ το 1-2 και «σφράγισε» την πρόκριση για τους Πειραιώτες.

Διαιτητής: Α.Παππάς (Αθήνας)

Κίτρινες: Φατιόν, Κονέ – Μποτία, Ντουρμάζ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπ.Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Βαλεριάνος (79΄ Αρναούτογλου), Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν (53΄ Παρπέξ), Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα (68΄ Λαγός), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μ.Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ (86΄ Φορτούνης), Πάρντο (68΄ Ντουρμάζ), Κολοβός, Φινμπόγκασον (79΄ Ιντέγε).

Δύσκολα αλλά πέρασε ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα και ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες αν και προηγήθηκαν με 2-0 ισοφαρίστηκαν, ενώ έπαιζαν και 50’ με παίκτη λιγότερο! Τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει κι άλλα δύο τέρματα και να πάρει τη νίκη με 4-2

Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Κούρος και στο 39’ ο Λε Ταλέκ έκανε το 2-0. Στο 40’ Κυβρακίδης έκανε πέναλτι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρναρέλλης, ο οποίος μείωσε σε 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα ξεκίνησε ιδανικά και μόλις στο 51’ με τον Μασένα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν κράτησαν πολύ και ένα λεπτό αργότερα ο Μπρίτο με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και είχαν δίκαιο, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ! Στο 69’ ο Μάνταλος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Μουχτάρης έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναπολεόνι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που τους έδωσε και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κόκκινη κάρτα: 40’ Κυβρακίδης

Σκόρερ: 41’ (πεν.) Αρναρέλλης, 51’ Μασένα/ 19’ Κούρος, 39’ Λε Ταλέκ, 52’ Μπρίτο, 69’ (πεν) Ναπολεόνι

Καλλιθέα (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Μουχτάρης, Παγώνης, Κατσικόγιαννης, Γκίνι, Τεγούσης (46’ Μπέλης), Μπούζας (71’ Τσίπρας), Αρναρέλλης (78’ Φαρία), Μασένα

Ατρόμητος (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Γοδόι, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (88’ Λημνιός), Μαρσελίνιο (46’ Μπιτολο), Λε Ταλέκ (64’ Ναπολεόνι)

Τρίτη νίκη ο Αστέρας
Το τρία στα τρία έκανε ο Αστέρας Τρίπολης στον 8ο ομιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ του Φούντα στο 35’ κι άφησαν στην τελευταία θέση του ομίλου τους Σερραίους.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Σκόρερ: 35’ Φούντας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69’ Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ, Πόποβιτς (80’ Τσομαχασβίλι), Αγγελούδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46’ Χαμντανί), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46’ Τσοκάνης), Φούντας (79’ Ζησόπουλος), Σκούρτης.

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Εργοτέλη, πέρασαν και οι δυο

Την ήττα με 2-1 μέσα στο Ηράκλειο γνώρισε ο Εργοτέλης από τον Πανιώνιο, στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στους «16» ως 2ος από τον 2ο όμιλο, καθώς υπερτερεί λόγω τερμάτων στην ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι, αφού είχαν ήδη προκριθεί, άνοιξαν το σκορ στο 38΄ όταν, σε «ένα-δύο» με τον Χαλκιαδάκη, ο Καθάριος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντος Σάντος και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, αλλά στο 75΄ ο Πανιώνιος πήρε πάλι το προβάδισμα, όταν ο Βιγιάλμπα έφυγε μπροστά και πλάσαρε τον Δερμιτζάκη. Το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος και τους γηπεδούχους τους «έδωσε» την πρόκριση η καλύτερη επίθεση που διαθέτουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλμπι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλμπι, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87΄ Καμαρά), Κούτρης (82΄ Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61΄ Γενιτσαρίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος (64΄ Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57΄ Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71΄ Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.

Στην επόμενη φάση και η Καλλονή
Στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Καλλονή, που, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στην Κρήτη για τον 8ο όμιλο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με σκορ 2-1 να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Καλλονή ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 27΄, όταν ο Μάρκοβιτς μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπορεί να «νικήσει» τον Λαζαρίδη στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 35΄ το γήπεδο πήρε «φωτιά», καθώς ένα λάθος του Ευαγγελιδάκη έφερε την μπάλα στον Ποσινκοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός γύρισε όμορφα το σώμα του «νικώντας» τον Δαύκο για το 1-0, αποτέλεσμα που έδινε στην ομάδα της Κρήτης την πρόκριση.

Στο 68ο λεπτό η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μάρκοβιτς, ο οποίος από πολύ κοντά αυτή τη φορά δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 και δίνοντας στην ομάδα της Μυτιλήνης σκορ πρόκρισης. Στις καθυστερήσεις (90+2΄) ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι από τον Τσικουδάκη, με τον Μανούσο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, δίνοντας στην ομάδα της Καλλονής και τη νίκη, πέρα από την πρόκριση. Η άλλη ομάδα του 8ου ομίλου που προκρίθηκε ήταν ο Αστέρας Τρίπολης με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Μανούσος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68΄ Μάντζης), Σμίλτος (85΄ Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78΄ Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52΄ Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς, Μπαργκάν (55΄ Χιντασέλι).

Συνεχίζει η Βέροια

Η Βέροια κλείδωσε νωρίς την υπόθεση πρόκριση και επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Μαγέφσκι κι από εκείνο το σημείο έως το τέλος του αγώνα κράτησε το αποτέλεσμα. Η Λαμία, που δεν είχε πιθανότητες πρόκρισης είχε δοκάρι στο 72’ και η Βέροια πήρε μία άνετη πρόκριση!

Μήτσιος (Ηπείρου)

Σκόρερ: 6’ Μαγέφσκι

ΛΑΜΙΑ (Γ. Βαζάκας): Πάππος, Τσόπελας, Καλαϊτζίδης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Νατσιόπουλος, Αντωνίου, Ν’ Γκουέμ, Αλεξίου, Μπουλούλης (64’ Τζόκιτς), Παπαευθυμίου
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Σιόντης, Εντζεγκέλε, Νάστος, Καρακώστας, Μαραγκός, Ιμπραΐμ, Μαγέφσκι (67’ Γιαννούλης), Γεωργιάδης (56’ Νέτο), Κόλα (64’ Ναζλίδης), Ξόμπλιος

Νίκησε αλλά αποκλείστηκε η Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος ήθελε νίκη εντός έδρας για να ελπίζει σε πρόκριση στους «16» απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε ήδη αποκλειστεί με δύο ήττες στις προηγούμενες αγωνιστικές. Οι νησιώτες κατάφεραν να «ανοίξουν το σκορ» στο 83΄, όταν ο Στεφανάκος έδιωξε την μπάλα και αυτή έφτασε στον Κάρδαρη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Παναιτωλικού (1-0).

Με δεδομένο ότι την ίδια ώρα ο Εργοτέλης έχανε 2-1 από τον Πανιώνιο και η Ζάκυνθος είχε «πιάσει» τους Κρήτες στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, οι γηπεδούχοι χρειάζονταν ακόμη ένα γκολ για να πάρουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Κρήτες και, παράλληλα, το «εισιτήριο» για τους «16». Δεν κατάφεραν, όμως, να παραβιάσουν εκ νέου την εστία του Παναιτωλικού, το 1-0 παρέμεινε και έτσι ο Εργοτέλης ακολούθησε τον Πανιώνιο στους «16».

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Καμπούρης, Νίκιτς – Κάπελ, Μπεχαράνο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (83΄ Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Ν. Πέττας (52΄ Ναζίμ), Λέκκας (72΄ Αναστασιάδης), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (80΄ Ζαρκάδας), Ουάρντα (64΄ Μπεχαράνο), Βασιλείου (46΄ Κάπελ).

Έχασε, αλλά προκρίθηκε ο Πλατανιάς
Ο Παναιγιάλειος πέτυχε την «παρθενική» του νίκη στην 2η φάση του Κυπέλλου, με 1-0 επί του Πλατανιά, αλλά η ομάδα της Κρήτης είναι αυτή που πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης (δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό).
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 43΄ με σουτ ο Ζουνίνιο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες: Φωτιάς, Σταμόγιαννος – Αποστολόπουλος, Πάγκαλος, Ντίνας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γ. Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Γκοτσούλιας (46΄ Σπίνουλας), Φωτιάς, Κολόκας, Σανδραβέλλης, Σταμόγιαννος, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ, Ζουνίνιο (76΄ Ρέλλας), Λινάρδος, Μίλιτς (70΄ Γκουτσίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Γκόμες, Ιτούα, Σελίν, Τσιμόντζι, Γκνιάτιτς (46΄ Στανισάβλιεβιτς), Μαχαμάτ (76΄ Ανγκούλο), Γκουνδουλάκης, Τσουράκης, Αποστολόπουλος (46΄ Ντίνας), Πάγκαλος

Το πανόραμα:

Β’ ΦΑΣΗ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Αχαρναϊκός-Ηρακλής 0-2
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Ηρακλής 2-1-0 7-1 7
2. ΠΑΣ Γιάννινα 1-2-0 3-2 5
———————————————–
3. Αχαρναϊκός 1-0-2 2-4 3
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1-2 0-5 1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-2
Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Πανιώνιος 3-0-0 5-2 9
2. Εργοτέλης 1-1-1 6-6 4
———————————————–
3. Ζάκυνθος 1-1-1 3-3 4
4. Παναιτωλικός 0-0-3 3-6 0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Χανιά-Πανθρακικός 17/12
Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 17/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. ΠΑΟΚ 2-0-0 8-2 6
2. Πανθρακικός 1-0-1 1-2 3
3. Χανιά 1-0-1 4-7 3
4. Ολυμπιακός Βόλου 0-0-2 1-3 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 17/12
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 17/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Παναθηναϊκός 2-0-0 5-1 6
2. Λεβαδειακός 1-0-1 2-3 3
3. Παναχαϊκή 0-1-1 2-3 1
4. Κέρκυρα 0-1-1 1-3 1

5ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Παναιγιάλειος-Πλατανιάς 1-0
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Ολυμπιακός 2-1-0 8-3 7
2. Πλατανιάς 1-1-1 5-4 4
3. Απόλλων Σμύρνης 1-0-2 5-6 3
4. Παναιγιάλειος 1-0-2 2-7 3

6ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Λαμία-Βέροια 0-1
Καλλιθέα-Ατρόμητος 2-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Ατρόμητος 2-1-0 8-4 7
2. Βέροια 2-1-0 4-2 7
———————————————–
3. Καλλιθέα 1-0-2 4-6 3
4. Λαμία 0-0-3 1-5 0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Λάρισα-ΑΕΚ 17/12
Πανελευσινιακός-Ξάνθη 17/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. ΑΕΚ 2-0-0 7-0 6
2. Λάρισα 2-0-0 5-1 6
———————————————–
3. Πανελευσινιακός 0-0-2 1-10 0
4. Ξάνθη 0-0-2 0-2 0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
Κισσαμικός-Καλλονή 1-2
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Αστέρας Τρίπολης 3-0-0 8-1 9
2. Καλλονή 2-0-1 4-6 6
———————————————–
3. Πανσερραϊκός 0-1-2 1-3 1
4. Κισσαμικός 0-1-2 2-5 1

Γ’ ΦΑΣΗ

Νοκ-άουτ διπλοί αγώνες με τις 16 ομάδες που θα προκριθούν

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Νοκ-άουτ διπλοί αγώνες με τις 8 ομάδες που θα προκριθούν

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Νοκ-άουτ διπλοί αγώνες με τις 4 ομάδες που θα προκριθούν

ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.