ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ 3Για την σωστή χρήση των κάδων απορριμμάτων, μίλησε την Τετάρτη (16-12) ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Τριγώνης, μιλώντας στον Star-fm 933.

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και σε ένα “επεισόδιο” που σημειώθηκε στα Γρεβενά με αναμμένο κάδο απορριμμάτων , κατά το οποίο κινδύνευσαν να καούν υπάλληλοι του Δήμου…

Ο κ. Τριγώνης μίλησε για την επίσκεψη στην Κύπρο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμάτων (ΟΣΔΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με ΣΔΙΤ».

Αναφέρθηκε ακόμη στην εγκατάσταση κεραιών μέτρησης τιμών της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην πόλη των Γρεβενών στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στο Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων (ΕΠΗΠ).

Τέλος ο Αντιδήμαρχος, που παραμένει συνδικαλιστής Αστυνομικός, μίλησε και για την επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Αστυνομίας Γρεβενών αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τα Γρεβενά…

Ακούστε όλη την συνέντευξη:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.