dicaprio.14.12.708

Στο «Revenant», τη νέα ταινία του που ελπίζει ότι ίσως του χαρίσει το πρώτο του Οσκαρ, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πλησιάζει το θάνατο εξαιτίας επίθεσης αρκούδας.

Ισως να μην χρειάστηκε καν να υποκριθεί τον φόβο για τη συγκεκριμένη σκηνή. Απλά μπορούσε να θυμηθεί πως είχε νιώσει στο παρελθόν. Γιατί όπως αποκάλυψε, τρεις φορές στη ζωή του έφτασε κοντά στον θάνατο.

Μάλιστα, αυτές οι εμπειρίες του έχουν κάνει τους φίλους του να τον χαρακτηρίσουν ως τον τελευταίο άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελαν να ζήσουν μία περιπέτεια, γιατί «πιστεύουν ότι είμαι πολύ κοντά σε μία καταστροφή πάντα», όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Wire.

Ο καρχαρίας

«Ενας λευκός καρχαρίας πήδηξε στο κλουβί στο οποίο ήμουν, όταν έκανα καταδύσεις στη Νότια Αφρική. Το μισό του σώμα ήταν μέσα σε αυτό και ανοιγόκλεινε τα σαγόνια του προς το μέρος μου», διηγήθηκε ο ΝτιΚάπριο. «Επεσα στο πάτωμα του κλουβιού και προσπάθησα να ξαπλώσω. Συνέχισε να ανοιγοκλείνει τα σαγόνια του, κοντά στο κεφάλι μου. Οι άλλοι είπαν ότι ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα 30 χρόνια που κάνουν αυτή τη δουλειά. Απλά βγήκε μόνος του μετά. Ηταν τρελό!».

Το αεροπλάνο

«Καθόμουν στην business class και ένας κινητήρας εξερράγη μπροστά στα μάτια μου», λέει για το τι συνέβη σε πτήση του προς τη Ρωσία. «Κοίταζα έξω, το φτερό, και τυλίχθηκε ολόκληρο σε μία πύρινη μπάλα. Ημουν ο μοναδικός που κοίταζε έξω τη στιγμή που η τουρμπίνα ανατινάχθηκε σαν κομήτης, ήταν τρελό. Εκλεισαν τους κινητήρες για μερικά λεπτά, οπότε κάθεσαι εκεί και δεν ακούς απολύτως κανέναν ήχο, κανείς στο αεροπλάνο δεν μιλάει. Ηταν μία σουρεαλιστική εμπειρία. Εθεσαν ξανά τους κινητήρες σε λειτουργία και κάναμε αναγκαστική προσγείωση».

Το ελαττωματικό αλεξίπτωτο

«Το άλλο περιστατικό ήταν ενώ έκανα ελεύθερη πτώση. Πέσαμε ανά δύο, ανοίξαμε το πρώτο αλεξίπτωτο. Ηταν μπλεγμένο. Ο κύριος με τον οποίο ήμουν το έκοψε. Κάναμε άλλη μία ελεύθερη πτώση για 5-10 δευτερόλεπτα. Δεν σκέφτηκα καν το έξτρα αλεξίπτωτο, οπότε πίστευα ότι απλά θα σκοτωνόμασταν. Ανοιξε το δεύτερο και ήταν μπλεγμένο και αυτό. Συνεχίσαμε να ταρακουνιόμαστε στον αέρα και πέφταμε προς τη γη. Τελικά κατάφερε να το ξετυλίξει».

Αλλά δεν είχαν τελειώσει όλα εκεί. «Το αστείο ήταν όταν είπε ”Πιθανότατα θα σπάσεις τα πόδια σου πέφτοντας, γιατί πάμε πολύ γρήγορα τώρα”. Δηλαδή, αφού έχεις δει τη ζωή σου να περνά μπροστά από τα μάτια σου, δύο φορές μάλιστα, σου λέει ”Α, και τα πόδια σου θα σπάσουν”. Τελικά τη γλιτώσαμε με μελανιές και χωρίς κατάγματα», καταλήγει ο ΝτιΚάπριο.

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.